ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Το «ευχαριστώ» των Τούρκων στην Δικέφαλο του Βορρά [pics]

Μοιραστείτε το:

Λίγες ώρες πριν τον «τελικό»του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, οι Τούρκοι ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους της ελληνικής ομάδας για την θερμή φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της Μπεσίκτας. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι, ανάρτησαν φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Τούμπας με μήνυμα στον πίνακα του προπονητή που έγραφε: «Είστε τα ασπρόμαυρα αδέρφια μας».

Την φωτογραφία της Μπεσίκτας συνόδευε νέο ευχαριστήριο μήνυμα των Τούρκων, που έμειναν εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. «Σας ευχαριστούμε για την θερμή φιλοξενία», ανέφερε το μήνυμα της Μπεσίκτας στο twitter, με τους Τούρκους να προχωρούν σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη κίνηση.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League «και τίποτε άλλο» είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή Άμπελ Φερέιρα να αναφέρει ότι πιστεύει στους παίκτες του -ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας- και να τονίζει πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο Άμπελ Φερέιρα δεν έδειξε να ασχολείται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπεσίκτας, ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει μεγάλη ποδοσφαιρική πειθαρχία, ενώ πρόσθεσε πως όλοι στις τάξεις του κλαμπ έχουν καταλάβει τη σημασία που έχει το ματς της Τούμπας, επισημαίνοντας ότι: «Η μοναδική απάντηση που θα δώσουμε, θα είναι στον αγωνιστικό χώρο και καθαρά και μόνο αγωνιστικά».

Η προπόνηση της Μπεσίκτας

Οι ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας, αφού επεξεργάστηκαν τον αγωνιστικό χώρο, αφού έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες από την Τούμπα,  προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2020, στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης με τις σημαντικές απουσίες, (Λιάγιτς και Ντούγκλας) αναμένεται να παραταχθεί σε σχηματισμό 4-3-3, σύμφωνα και με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Έρτσιν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Βίντα, Ουέλιντον να είναι μπροστά του. Δεξιά θα είναι Ενσακαλά και αριστερά ο Νεγκίπ. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται ο Χάτσινσον με τον Όζιακουπ και λίγο πιο μποστά τους θα είναι ο Μενσά. Στην επίθεση αριστερά Λενς, δεξιά ο Νκουντού και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λάριν.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ