Χάρι Μαγκουάιρ: «Αλβανοί επιτέθηκαν στην αδερφή του», γράφει η SUN [vid & pic]

Μοιραστείτε το:

Δημοσίευμα της εφημερίδας SUN, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρει ότι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμπλεξε σε καβγά στη Μύκονο, όταν κάποιοι Αλβανοί πλησίασαν την αδερφή του. «Ο Μαγκουάιρ ήταν με τη σύντροφό του σε μπαρ, όταν η αδερφή του, Ντέιζι, προσεγγίστηκε από μια παρέα Αλβανών. Ένας από αυτούς, που κάποιες πηγές λένε πως έμοιαζε με γκάνγκστερ, άρχισε να μιλά στην Ντέιζι.

Όταν εκείνη τον απέρριψε, εκείνος την έπιασε και την τραυμάτισε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο χέρι. Εκείνη μάτωσε και λιποθύμησε. Τότε ο Χάρι επενέβη και άρχισε ο καυγάς. Ήθελε να φύγει από εκεί με ταξί, αλλά κατέληξαν σε συμπλοκές και τελικά στο αστυνομικό τμήμα» αναφέρεται.

Σημειώνεται, επίσης, πως αυτό το περιστατικό, που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας και κατόπιν τη σύλληψη του παίκτη και άλλων δύο, δεν έχει σχέση με όσα είχαν συμβεί νωρίτερα με άλλους Άγγλους τουρίστες να αποδοκιμάζουν τον Μαγκουάιρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος αμυντικός βρίσκεται ήδη πίσω στην πατρίδα του, ενώ στη δίκη αύριο, Τρίτη 25 Αυγούστου, θα τον εκπροσωπήσουν οι δικηγόροι του.

Βίντεο-ντοκουμέντο με το ξύλο του Μαγκουάιρ στη Μύκονο

Το «επίμαχο» βίντεο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο ήρθε στο φως, στο οποίο αποτυπώνεται καθαρά ο Μαγκουάιρ να πλακώνεται στο ξύλο.

Το παρακάτω βίντεο από το κεντρικό δελτίο του STAR

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ