Τελικός Champions League 2020 LIVE κανάλι : Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου τα τελευταία νέα

Μοιραστείτε το:

Οι  Παριζιάνοι  φτάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Champions League. Οι παίκτες του Τούχελ λύγισαν σχετικά εύκολα τη Λειψία στον ημιτελικό, με καυτή την τριπλέτα της επίθεσης. Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Ντι Μαρία. Ενώ έχει και  αποτελεσματική άμυνα, με μόλις πέντε γκολ παθητικό στη διοργάνωση.

Το ματς απόψε στις (22:00) στη Λισαβόνα με μετάδοση από την ΕΡΤ και από το Cosmote sport 1

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ διανύει μια απίστευτη αγωνιστική περίοδο. Ξεκίνησε τη σεζόν, κατακτώντας το εγχώριο Λιγκ Καπ κόντρα στη Ρεν. Ακολούθησαν οι επιτυχίες σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Γαλλίας ενάντια σε Λυών και Σεντ Ετιέν, αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι οι Παριζιάνοι διεκδικούν το παρθενικό τους Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αφήσει εκτός στα ημιτελικά τη Λειψία, της οποίας επιβλήθηκαν εύκολα, με 3-0.

Δείτε LIVE τον αγώνα από το κανάλι της Cosmote στο youtube

Και το τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί;

Μετά την «οκτάρα» επί της Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν πέρασε εύκολα καιτο εμπόδιο της Λυών, επικρατώντας της με 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό την έφερε ξανά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012/13. Οι Βαυαροί έχουν παίξει σε 10 τελικούς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο 5 φορές. Θυμηθείτε την απίθανη οκτάρα

Σε εξαιρετική κατάσταση το σύνολο του Χάνσι Φλικ, έχει να χάσει σε επίσημο ματς από τις 7/12/2019. Έκτοτε, μετράει 28-1-0, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ρεκόρ που της έδωσε το νταμπλ (DFB Pokal, Bundesliga). Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως εδώ και 6 επίσημους αγώνες η Μπάγερν σκοράρει από 3+ γκολ σε κάθε ματς.

Από την στιγμή που αποδέσμευσε τον Νίκο Κόβατς κι έδωσε τα ηνία στον Χάνσι Φλικ η ομάδα «πετάει». Οι Βαυαροί μετρούν μόνο νίκες φέτος στη διοργάνωση (10) και στο διάβα τους σκόρπισαν κάθε αντίπαλο, πετυχαίνοντας ως τώρα 42 τέρματα (8 παθητικό).

Δείτε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο για τους δύο προπονητές της αναμέτρησης και την τακτική των ομάδων

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ