ΣΥΡΙΖΑ για Τουλουπάκη: Μη γίνει η χώρα ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών

Μοιραστείτε το:

“Η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, εγείρει κρίσιμα ερωτήματα και απαιτεί άμεση διερεύνηση” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: “Είναι γνωστό ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που στοχοποίησαν την εισαγγελέα και επιχείρησαν την ποινική της δίωξη. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα”. “Ελπίζουμε να μην τους επιτραπεί να μετατρέψουν και τη χώρα ολόκληρη από κράτος δικαίου σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών. Αναμένουμε από τις αστυνομικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους ώστε να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της διάρρηξης” καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη:Η διάρρηξη…

Gepostet von ΣΥ.ΡΙΖ.Α. amSonntag, 23. August 2020

“Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν”

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από την υπηρεσιακή βοηθό και όπως έγινε γνωστό οι δράστες δεν ενδιαφέρθηκαν για τιμαλφή και αντικείμενα, αλλά αναστάτωσαν το γραφείο της προφανώς σε αναζήτηση εγγράφων. “Έχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν” ήταν η πρώτη δήλωση της δικαστικού που διώκεται με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, για τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.

Φόβους για τη ζωή του εκφράζει και ο Παπαγγελόπουλος

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, επίσης υπό δίωξη με πρωτοβουλία της σημερινής κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ανέφερε: “Θεωρώ τη διάρρηξη στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη απειλητικό μήνυμα και σας υπενθυμίζω ότι, σε ανύποπτο χρόνο είχα δηλώσει δημόσια ότι, φοβάμαι και ότι, κινδυνεύει και η ζωή μου. Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια. Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή”.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ