ΑΕΚ – Ατρόμητος: 1-2 σε φιλικό καμπανάκι ενόψει τελικού

Μοιραστείτε το:

Στο τελευταίο της φιλικό πριν από τον τελικό Κυπέλλου, η ΑΕΚ ήταν φανερά ανέτοιμη στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Οι Κιτρινόμαυροι γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Περιστερίου, που έδειξε πιο έτοιμη.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Σβάρνας στο 16’, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 26’ με τον Παουλίνιο να πλασάρει ανενόχλητος τον Γιαννιώτη. Το τελικό –όπως αποδείχθηκε- σκορ διαμορφώθηκε στο 58’ με πέναλτι του Ούμπιδες, παράβαση που κέρδισε ο Αθανασίου από τον Τσιντώτα..

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 3-5-2): Τσιντώτας (59’ Αθανασιάδης), Σβάρνας (82’ Χνιντ), Οικονόμου (59’ Τσιγκρίνσκι), Λάτσι (71’ Μάνταλος), Παουλίνιο (59’ Μπακάκης), Κρίστισιτς (46’ Μπότος), Σιμόες (71’ Μαχαίρας), Σαμπανάτζοβιτς (59’ Βέρντε), Λόπες (71’ Ινσούα), Λιβάγια (78’ Χριστόπουλος), Ολιβέιρα (46’ Αλμπάνης)

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι, 3-4-3): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Νταβιώτης, Νάτσος, Σάλομον, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Αγκάγιεφ, Βέλλιος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μανδάς, Αθανασίου, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Γιακουμάκης, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Κυβρακίδης, Ραμπέλο

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ