Σεβίλλη Ίντερ 3-2

Μοιραστείτε το:

Η Σεβίλη επικράτησε με 3-2 της Ίντερ στον τελικό του Europa και κατέκτησε για 6η φορά το τρόπαιο σε 15 μόλις χρόνια!

To σκορ στον τελικό του UEFA Europa League άνοιξε η Ίντερ. Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα ο Ρομελού Λουκάκου κέρδισε πέναλτι από τον Ντιέγκο Κάρλος. Ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ ανέλαβε την εκτέλεση του καθαρού πέναλτι, σκόραρε από την άσπρη βούλα και βρήκε δίχτυα για ενδέκατο διαδοχικό ματς στην διοργάνωση

Μόλις επτά λεπτά κράτησε η Ίντερ το προβάδισμα καθώς η Σεβίλλη ισορρόπησε γρήγορα το ματς και έγραψε με τον Ντε Γιονγκ το 1-1 στο 12′.

Δείτε πως ισοφάρισαν οι Σεβιγιάνοι

Με κεφαλιά σκόραρε και το δεύτερο τέρμα του στον τελικό του UEFA Europa League ο Λουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στη Σεβίλλη στο 33′ του αγώνα με την Ίντερ.

Δείτε πως έγινε το 2-1 ο Ντε Γιονγκ:

Στο 33′ η Ίντερ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ο πολύπειρος Ντιέγο Γοδίν ήταν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, σκοράροντας με κεφαλιά και γράφοντας το 2-2 στο 35′ του τελικού του UEFA Europa League.

Δείτε πως έκανε το 2-2 ο Ντιέγο Γοδίν

Με ένα ανάποδο ψαλίδι, που πάντως πάντως χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ρομέλου Λουκάκου, ο Ντιέγκο Κάρλος έγραψε στο 74′ του τελικού του UEFA Europa League το 3-2 ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ίντερ.

 

Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Κουντέ, Νάβας, Ρεγκιλόν, Ντιέγκο Κάρλος, Μπανέγα, Φερνάντο, Χορδάν, Σούσο, Οκάμπος, Ντε Γιονγκ

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γιανγκ, Μπαζτόνι, Ντ’Άμπρόζιο, Ντε Φράι, Γοδίν, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ