Harry Maguire: Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του παίκτη για το περιστατικό στη Μύκονο [pics & vids]

Μοιραστείτε το:

Σύμφωνα με αυτή, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαγκουάιρ δέχτηκε απειλές και ύβρεις μιας παρέας άλλων Άγγλων, που υποστήριζαν άλλη ομάδα στην Αγγλίακαι όχι την Γιουνάιτεντ. Ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδερφή του Μαγκουάιρ που ήταν στην παρέα και με αιχμηρό αντικείμενο την χαράκωσε στο μπράτσο. Τότε, ο παίκτης της Μάντσεστερ «θόλωσε» και όρμησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να προκύψει μια γενικευμένη σύρραξη.

Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν με πολιτικά ρούχα. Ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά η εντολή των αστυνομικών ήταν να προσέλθουν όλοι στο αστυνομικό τμήμα. Αμφισβητείται δε ότι ο παίκτης επιτέθηκε σε κάποιον αστυνομικό όπως γράφτηκε, ενώ για την κατηγορία της δωροδοκίας ισχυρίζεται ότι ρώτησε ποιο είναι το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει, ώστε να τελειώσει το συμβάν και να αποχωρήσουν όλοι από το τμήμα.

Κάπως έτσι, λέει το περιβάλλον του διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή προέκυψε παρεξήγηση με τον παίκτη να κατηγορείται για υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας των αστυνομικών. Επίσης, οι νομικοί εκπρόσωποί του (η Μάντσεστερ έστειλε αμέσως δικηγόρο αλλά ο ίδιος έχει προσλάβει τρεις Έλληνες), διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ξυλοδαρμό πρώτα από την βρετανική Sun και κατόπιν σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη έχει κάποια σχέση με το συμβάν και ισχυρίζονται πως δεν απεικονίζει πουθενά και σε κανένα σημείο τον παίκτη.

Η αλήθεια είναι πως το βίντεο είναι μακρινό αλλά είναι σαφές από τα παραπάνω ότι ήδη δημιουργείται μια ομάδα διαχείρισης κρίσης για τον ποδοσφαιριστή που να θυμήσουμε ότι κόστισε πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ στους μπέμπηδες του Σόλσκιερ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ