Ολυμπιακός: «Συμφώνησε με τον κοσοβάρο μπακ Φλορέντ Χαντεργκιονάι»

Μοιραστείτε το:

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση μπακ-απ του Ραφίνια για το δεξί άκρο της άμυνάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κόσοβο, ένας από τους υποψήφιους για τη θέση αυτή είναι ο 26χρονος Κοσοβάρος, Φλορέντ Χαντεργκιονάι, που ανήκει στην αγγλική Χάντερσφιλντ και στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην τουρκική Κασίμπασα. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Αρλίντ Σαντίκου στο twitter:  «Ο Φλορέντ Χαντεργκιονάι είναι έτοιμος για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί του και διαπραγματεύεται τώρα με τη Χάντερσφιλντ το ποσό της μεταγραφής του».

Ο Χαντεργκιονάι έχει 6 συμμετοχές στην Εθνική Κοσόβου, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» ομάδες της Ελβετίας. Στην Ελβετία άλλωστε ξεκίνησε και την επαγγελματική του καριέρα, παίζοντας σε Τουν, Λουκέρνη και Γιουνγκ Μπόις. Από αυτή μετακινήθηκε στη γερμανική Ίνγκολσταντ το 2016, ενώ η Χάντερσφιλντ τον απέκτησε από τους Γερμανούς το καλοκαίρι του 2018 έναντι 5 εκατ. ευρώ, αφού πρώτα είχε αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα ως δανεικός για έναν χρόνο.

Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα ως αμυντικός, ωστόσο στην καριέρα του έχει παίξει και ως χαφ, στο κέντρο ή δεξιά. Στην έως τώρα επαγγελματική του καριέρα σε Γιουνγκ Μπόις, Ίνγκολσταντ, Χάντερσφιλντ και Κασίμπασα, μετράει 232 συμμετοχές με 4 γκολ και 21 ασίστ. Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Championship λήγει τον Ιούνιο του 2021 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή την εποχή εκτιμάται περί τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ