Κώστας Παπανικολάου: Αρνητικά τα δύο τεστ κορονοϊού – Επιστροφή στις προπονήσεις

Μοιραστείτε το:

O Kώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε δύο τεστ για Covid 19 με διαφορά κάποιων ημερών και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Έτσι μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας φόργουορντ  στις 8 Αυγούστου διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα, όπως ορίζει και το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις.

Εδώ και καιρό ήταν εκτός προπονήσεων Ολυμπιακού και ο μοναδικός απόντας της προετοιμασίας του Γιώργου Μπαρτζώκα που λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ. Πλέον εφόσον τα τεστ βγήκαν αρνητικά, μπορεί να ξεκινήσεις τις προπονήσεις του. Ο Παπανικολάου θα ξεκινήσει το Σάββατο (22/08) ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν την έναρξη της σεζόν, γεγονός που συνέβη και με όλους τους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Όπως είναι λογικό έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση λόγω της μικρής περιπέτειας της υγείας του και από τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων θα καθοριστεί το πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ