Harry Maguire: Βίντεο-ντοκουμέντο με το ξύλο του Μαγκουάιρ στη Μύκονο [vid]

Μοιραστείτε το:

Το «επίμαχο» βίντεο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μύκονο ήρθε στο φως, στο οποίο αποτυπώνεται καθαρά ο Χάρι Μαγκουάιρ να πλακώνεται στο ξύλο. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μια «περιπέτεια» στο νησί των ανέμων, καθώς ενεπλάκη σε φασαρία με άλλους τουρίστες, σ’ ένα θέμα που έγινε άμεσα viral.

Πλέον, υπάρχει και το βίντεο από την στιγμή του καβγά, με τον Μαγκουάιρ να φαίνεται καθαρά πως παίζει ξύλο με άλλα άτομα!

Το παρακάτω βίντεο από το κεντρικό δελτίο του STAR:

Στον εισαγγελέα

Βίντεο από τη μεταφορά του αρχηγού της Manchester United, Χάρι Μαγκουάιρ, τη στιγμή που επιβιβάζεται με το περιπολικό από τη Μύκονο για τη Σύρο δημοσίευσε η Daily Mail. Ο 27χρονος αμυντικός μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον εισαγγελέα και να του απαγγελθούν κατηγορίες για επίθεση εναντίον αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το syrostoday.gr, o αρχηγός της Γιουνάιτεντ συνοδευόταν από τους δικηγόρους του, την κ. Έλενα Καρύγιαννη και τον κ. Κωνσταντίνο Δαρίβα, ενώ αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Τι γράφουν τα βρετανικά Μέσα για τη σύλληψη

Με το θέμα της σύλληψης του Χάρι Μαγκουάιρ ασχολούνται τα βρετανικά Μέσα. Μεταξύ άλλων με την είδηση ασχολούνται μέσα όπως η SUN, το BBC αλλά και το Sky News.

Τα βρετανικά Μέσα έχουν τίτλους όπως “συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές ο αρχηγός της ομάδας” και “φέρεται να έχει συλληφθεί” και αλλού έχουν την σύλληψη σε εισαγωγικά.

Το χρονικό της σύλληψης

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο, έξω από μπαρ του νησιού, μαζί με συμπατριώτες του. Πιο συγκεκριμένα, 9 Βρετανοί που ήταν μέσα σε ένα βαν, ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, ήρθαν σε αντιπαράθεση με δύο ομοεθνείς τους που βρίσκονταν έξω από το βαν.

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά όταν έφτασαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και άλλα άτομα από την παρέα του έβρισαν τους αστυνομικούς και χτύπησαν έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου.

Η ένταση συνεχίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου αφού, οι τρεις προσαχθέντες επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.  Σύμφωνα με τους δικηγόρους του αρνείται τα πάντα.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Ο σύλλογος είναι ενήμερος για το περιστατικό που φέρεται να εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο το περασμένο βραδυ. Έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο”.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ