Κατερίνη τροχαίο: Τραγωδία μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στην Εθνική όπου απανθρακώθηκε 29χρονος οδηγός [pic]

Μοιραστείτε το:

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όχημα που οδηγούσε 29χρονος καρφώθηκε πίσω από σταματημένο φορτηγό, με αποτέλεσμα το ΙΧ να πάρει φωτιά. Νεκρός 29χρονος στην Κατερίνη. Το όχημα κάηκε ολοσχερώς και ο οδηγός του απανθρακώθηκε. Επί τόπου έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα της Π.Υ. οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά και ανέσυραν νεκρό τον 29χρονο.

Μπαράζ τροχαίων στην Αττική

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων καταγράφηκαν στη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή της Αττικής. Τα σοβαρότερα, όπου προκλήθηκαν τραυματισμοί, καταγράφηκαν στον Κορυδαλλό και στη Φυλή. Στον Κορυδαλλό, αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου, το οποίο απεγκλώβισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, πριν το παραδώσουν τραυματισμένο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στη Φυλή, στην ομώνυμη λεωφόρο, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου. Τον τραυματία απεγκλώβισαν οι άνδρες της πυροσβεστικής.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τρεις τραυματίες στο δρόμο Χρυσαυγής-Πέντε Βρυσών

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην επαρχιακή οδό που συνδέει την Χρυσαυγή με τις Πέντε Βρύσες, έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν από τα οχήματα οι τρεις επιβαίνοντες σε αυτά. Εν συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ελαφρά τραυματισμένοι. Δείτε τις φωτογραφίες του lagadas.net από το ατύχημα:

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ