Ολυμπιακός Χοσέ Χολέμπας: Στα ερυθρόλευκα και επισήμως

Μοιραστείτε το:

Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε και πάλι ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media καλωσόρισε τον διεθνή ποδοσφαιριστή με το εξής μήνυμα: Χοσέ Χολέβας καλώς όρισες, ξανά, στον Ολυμπιακό! / Welcome back to Olympiacos José Cholevas! 🔴⚪

Χοσέ Χολέβας καλώς όρισες, ξανά, στον Ολυμπιακό! / Welcome back to Olympiacos José Cholevas! 🔴⚪#Olympiacos #Transfer #Welcome #JoseHolebas #WelcomeJose

Gepostet von Olympiacos FC amDienstag, 18. August 2020

Το βράδυ της Κυριακής (16/8) αφίχθη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο Χοσέ Χολέμπας. Ο 36χρονος αριστερός μπακ τα έχει βρει με τους “ερυθρόλευκους”, στους οποίους θα ξαναπαίξει μετά από έξι χρόνια.

Ο Χολέμπας κρίθηκε ιδανική λύση για να καλυφθεί άμεσα το κενό του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος πουλήθηκε στη Λίβερπουλ.

Την τελευταία πενταετία ο Χολέμπας έπαιζε στη Γουότφορντ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 15 συμμετοχές (14 στην Premier League, μία στο FA Cup). Συνολικά με τους Hornets έκανε 114 συμμετοχές στην Premier League, με έξι γκολ και 14 ασίστ.

Τη σεζόν 2014/15 φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ σε 34 συμμετοχές, ενώ με τον Ολυμπιακό απ’ το 2010 έως το 2014 έκανε 135 συμμετοχές, σημείωσε δέκα γκολ και μέτρησε 22 ασίστ.

Ο Χολέμπας γεννήθηκε στο Aschaffenburg της Γερμανίας, όπου έπαιξε σε T. Obernau U19, SV Damm, Viktoria Kahl και Μόναχο 1860, από την οποία τον είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2010. Με την εθνική Ελλάδας έκανε 38 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ