Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ κατά του κορονοϊού [vid]

Μοιραστείτε το:

Με έναν νέο άνθρωπο, με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, η κυβέρνηση επιχειρεί να προσεγγίσει τη νεολαία στην εν εξελίξει και εξαιρετικά κρίσιμη μάχη κατά του κορονοϊού. Ο έλληνας σταρ του τένις είναι αυτός που μπήκε στη μάχη κατά του κορονοϊού εν Ελλάδι: Οι  ελληνικές αρχές «επιστράτευσαν» τον Στέφανο Τσιτσιπά προκειμένου να περάσουν το μήνυμα της υπευθυνότητας για την μάχη απέναντι στην πανδημία, η οποία βρίσκεται σε έξαρση. Ο σπουδαίος τενίστας -στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί- υπογραμμίζει ότι «κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» και καλεί τους πάντες: «αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα».

Το βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά:


 Στο βίντεο  λέει χαρακτηριστικά: «Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας κάθε βήμα δικό σου δικό μου κάθε νέου μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες. Και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε όπως παλιά».

Την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το πρώτο σποτ της καμπάνιας της κυβέρνησης με το βλέμμα στραμμένο στην επιστροφή των εκδρομέων με μήνυμα: «Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα».


Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μήνυμα μέσω του 112 προς όσους επιστρέφουν απο τις διακοπές τους με σκοπό να τους προειδοποιήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Εκτίμηση της κατάστασης της πανδημίας στην χώρα μας έγινε κατά την τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας, τα κρούσματα ανά περιοχές και ηλικίες και τα δεδομένα από το σύστημα Υγείας. Όπως προέκυψε, υπάρχει σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στις νεότερες ηλικίες. Ειδική αναφορά έγινε για τα πρωτόκολλα επιστροφής στην εργασία για εκείνους που γυρίζουν από διακοπές. Διαβάστε Αναλυτικά

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ