Τράμπ: Πέθανε ο αδελφός του Αμερικανού προέδρου – Ήταν στέλεχος της αυτοκρατορίας ακινήτων της οικογένειας

Μοιραστείτε το:

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι μαζί σας ότι ο υπέροχος αδελφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο αδελφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα μου λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ ‘αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη». Αυτή ήταν η ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο του αδελφού του Ρόμπερτ Τραμπ, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο το βράδυ, μια ημέρα αφότου ο πρόεδρος τον επισκέφθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ο 71χρονος Ρόμπερτ Τραμπ, τρία χρόνια μικρότερος από τον 74χρονο πρόεδρο, ήταν στέλεχος επιχειρήσεων και είχε θέση αυξημένης ευθύνης στην οικογενειακή αυτοκρατορία ακινήτων, τον Οργανισμό Τραμπ.Ο πρόεδρος Τραμπ είχε επισκεφθεί τον αδελφό του την Παρασκευή στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, προτού πάει για Σαββατοκύριακο στο γκολφ κλαμπ του στο Μπέντμινστερ, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Τραμπ με μάσκα στη διάρκεια της πανδημίας (φωτογραφίες) | Κόσμος | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ο πρόεδρος αναμένεται να παραστεί στην κηδεία, σύμφωνα με έναν σύμβουλό του. Έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα τις ερχόμενες ημέρες καθώς σχεδιάζει να επισκεφθεί τέσσερις ‘δύσκολες’ πολιτείες στο πλαίσιο της εκστρατείας επανεκλογής του.

Τον είχε επισκεφθεί με μάσκα στο νοσοκομείο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας προστατευτική μάσκα, επισκέφθηκε χθες τον μικρότερο αδελφό του Ρόμπερτ, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης . Η επίσκεψη του δισεκατομμυριούχου προέδρου, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα όταν έφτασε στο Πρεσβυτερινό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP που κάλυπτε το γεγονός.

«Έχω έναν εξαίσιο αδελφό. Έχουμε μία τρομερή σχέση για πολύ καιρό, από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Ελπίζουμε πως θα γίνει καλά, αλλά ζει μια δύσκολη στιγμή», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον μικρότερο αδερφό του. Γεννημένος το 1948, ο Ρόμπερτ Τραμπ είναι σοβαρά άρρωστος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου που δεν αναφέρονται όμως σε άλλες λεπτομέρειες. Ούτε ο Λευκός Οίκος, αλλά ούτε και ο ra εξήγησαν από τι υποφέρει ο Ρόμπερτ Τραμπ.

Τράμπ: Με μάσκα στο νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τράμπ – Επισκέφθηκε τον αδελφό του

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ