Χοσέ Χολέμπας: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Μοιραστείτε το:

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ντυθεί εκ νέου στα ερυθρόλευκα ο Χοσέ Χολέμπας. Μετά από έξι χρόνια, ο 36χρονος αμυντικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο νέος τεχνικός της Γουότφορντ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020 από τον αγγλικό σύλλογο, γνώριζε πως ο Χολέμπας έχει υψηλότερες βλέψεις. Ο Χολέμπας φόρεσε επί πέντε σεζόν τη φανέλα της Γουότφορντ, η οποία όμως υποβιβάστηκε φέτος στη Championship.

Έτσι, ο έμπειρος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος και, χωρίς να χάσει χρόνο, είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται δε να ανακοινωθεί από την ομάδα του Πειραιά πριν από τον Ραφίνια, αφού ο Χολέμπας αναμένεται μέχρι την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν λεπτομερώς τον Χολέμπας για τον ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό . Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση τα χρήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για την καριέρα του. Άλλωστε με συμβόλαιο 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στην Γουότφορντ δεν τίθεται κανένα ζήτημα για το μέλλον του σε ότι αφορά το οικονομικό. «Θέλω ένα ωραίο και ξεκάθαρο φινάλε στην καριέρα μου, το οποίο δυστυχώς δεν είχα στην Γουότφορντ», έλεγε ο διεθνής άσος, ο οποίος εξ αρχής έβλεπε με καλό μάτι την περίπτωση του Ολυμπιακού, εκτιμώντας δεόντως τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Χολέμπας στα 36 του παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ένα πραγματικό πρότυπο αθλητή. Εξ ου και η επιθυμία του να διεκδικήσει θέση βασικού στο ρόστερ του Ολυμπιακού. «Θα κάνω το παν για να παίζω στο ίδιο επίπεδο. Εάν όμως στην ίδια θέση υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε καλύτερη κατάσταση δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να καθίσω στην άκρη». Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο Χολέμπας έχει παίξει 171 λεπτά συνολικά, τα 120 σε ματς Κυπέλλου στις 23/1 και άλλα 20 λεπτά σε 2 ματς τον Ιούνιο. Στοίχημα να ξαναβρεί ρυθμό στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι ο γεννημένος στο Ασάφενμπουργκ της Γερμανίας, παραχωρήθηκε το 2014 από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Αν και αρχικά λογίζονταν ως τρίτη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας εντούτοις κατέγραψε 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Το καλοκαίρι του 2015 μεταπήδησε στην αγγλική Γουότφορντ, όπου σταδιακά εξελίχθηκε σε έναν από τους αξιόπιστους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας φτάνοντας στο σημείο να αγωνιστεί 114 φορές στην Premier League, σημειώνοντας 5 γκολ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ