Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 2-8

Μοιραστείτε το:

Ποιος μπορεί να σταματήσει αυτή τη Μπάγερν Μονάχου; Με απόδοση βγαλμένη από… ηλεκτρονικό παιχνίδι, η ομάδα του Χάνσι Φλικ επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 8-2, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά του φετινού Champions League και δείχνοντας παράλληλα πως είναι η πιο «καυτή» ομάδα στην Ευρώπη αυτή την εποχή!

Πρώτος μεταξύ ίσων για τους θριαμβευτές ο Μίλερ, που έγινε ο πρώτος Γερμανός παίκτης σε συμμετοχές στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση σήμερα, με 113, έχοντας δύο γκολ στο ματς. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κουτίνιο, ο οποίος μάλιστα τα πέτυχε μέσα σε 15 λεπτά, ερχόμενος από τον πάγκο, με τους Βαυαρούς πάντως να έχουν έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Για τους ηττημένους, το τελικό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι συνιστά την βαρύτερη ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία τους… μιλούν από μόνα τους, με τον Μέσι να είναι «εξαφανισμένος» και την άμυνα τους να… πελαγοδρομεί σε κάθε σχεδόν φάση της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο (46’ Γκριεζμάν), Μπουσκέτς (70’ Φατί), Ντε Γιόνγκ, Βιδάλ, Σουάρες, Μέσι.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (76’ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις (84’ Ερναντές), Τιάγκο, Γκορέτσκα (84’ Τολισό), Γκνάμπρι (75’ Κουτίνιο), Μίλερ, Πέρισιτς (67’ Κομάν), Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία).

Διαιτητής VAR: Μασιμιλιάνο Ιράτι (Ιταλία).

Ισοφάρισε ρεκόρ της Λίβερπουλ

Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ πέτυχαν οκτώ τέρματα, όσα είχαν βάλει και οι Reds του Ράφα Μπενίτεθ στη Μπεσίκτας το βραδυ της 6ης Νοεμβρίου του 2011. Τότε ο Πίτερ Κράουτς είχε πετύχει δύο γκολ, ο Γιόζι Μπεναγιούν τρία, ο Ράιαν Μπάμπελ ακόμη δύο κι ο Στίβεν Τζέραρντ ένα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ