Κορονοϊός: Σύλληψη ιερέα στην Κάλυμνο που καλούσε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα – Η ανάρτηση του

Μοιραστείτε το:

Συνελήφθη ιερέας στην Κάλυμνο που καλούσε τους πιστούς να μην φορέσουν μάσκες στην εκκλησία ανήμερα της Παναγίας. Η σύλληψη έγινε κατόπιν καταγγελίας πολίτη στο αστυνομικό τμήμα, ο οποίος ο ανέφερε ότι ο ιερέας μέσω του λογαριασμού στο Facebook ζητούσε από τους πολίτες να μην φοράνε μάσκες για τον κορονοϊο. 

Συγκεκριμένα η ανάρτηση έγραφε:

«Κανείς να μην φορέσει μάσκα στην εορτή της Παναγίας μας!!! Δεν πρέπει να στεναχωρήσουμε την Κυρία Θεοτόκο. Η μητέρα μας θέλει να δει τα πρόσωπα μας. Θέλε να δει την πίστη μας!!! Θέλει να μας ασπαστεί. Θέλει να μας ευλογήσει. Σε αγαπάμε Παναγία μου και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά!!! Δεν θα φορέσει κανείς μάσκα!!!»

Η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα του νησιού με τον πολίτη να αρνείται να καταθέσει μήνυση και να υποστηρίζει πως το κατήγγειλε, «διότι φοβάται για την εξάπλωση του κορονοϊού και θα ενημερώσει σχετικά και την πολιτική προστασίας για την ανάρτηση». Λίγες ώρες αργότερα ο ιερέας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μετά τη σύλληψη του έγραψε στο Facebook:

«Με συνέλαβαν αυτόφωρο. Κυρία Μ. Ε (πολιτικός μηχανικός), εσείς που καταγγίλατε, έναν ιερέα του Υψίστου υπερπολύτεκνο γιατί έκανε Ομολογία Πίστεως… Μ. Γ, τέκνο της Ε… Εκπαιδευτή του κολυμβητηρίου Καλύμνου, Θα πρέπει να ντρέπεσαι παιδί μου, με κατήγγειλες όπως με ενημέρωσαν, εσύ και η μητέρα σου. Πως τόλμησες παιδί μου, πως θα αντικρύσεις αύριο τη κοινωνία της Καλύμνου;;; Τι απολογία θα δώσετε ενώπιον του Κυρίου μας και της Κυρίας Θεοτόκου;;; Ο Θεός να σας ελεήσει….  Για Ομολογία Πίστεως στο Χριστό και τη Κυρία Θεοτόκο, με συνέλαβαν αυτόφωρο, στην Αστυνομία. Αύριο το πρωί θα με πάνε αυτόφωρο στη Κω. Η Παναγιά η Χρυσοχέρια δεν θα λειτουργήσει!!! Την αγάπη μου, αδέρφια μου!!!

Κρατάτε τη Πίστη του Χριστού μας!!! ΟΙ Ναοί μας είναι Αγιασμένοι, δεν κινδυνεύουμε από ασθένειες!!! Υπάρχει τόση χάρη και ευλογία στους Ναούς μας, που ακόμα και η σκόνη είναι Αγιασμένη!!! Χαίρομαι, που επέτρεψε η Κυρία Θεοτόκος, να με συλλάβουν, για να ομολογήσω ακριβώς αυτή την αλήθεια, ότι οι Ναοί μας είναι Αγιασμένοι και μας δίνουν ζωή και σωτηρία!!! Μη φοβάστε, τίποτα, μόνο το Θεό να φοβάστε. Αν τώρα δεν ομολογήησουμε  το Χριστό πως θα ομολογήσουμε στα χρόνια του Αντίχριστου;;; Κρταάτε την πίστη. Γερά. Καλή Παναγιά!!!»

Μάλιστα η γυναίκα την οποία αναφέρει ο ιερέας στην ανάρτησή του, απάντησε και εκείνη μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αναφέροντας, «οικ. ιερέα Μ. Κ ο Θεός να σας συγχωρέσει για όσα ψευδή και συκοφαντικά μου καταμαρτυρειτε μέρα που είναι».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ