Στέφανος Τσιτσιπάς: Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του στο Μόντε Κάρλο [vid]

Μοιραστείτε το:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε στο Μόντε Κάρλο τα 22α γενέθλιά του . Ο «χρυσός» τενίστα δέχτηκε μια όμορφη έκπληξη. Οι άνθρωποι της ακαδημίας «Μουράτογλου» ετοίμασαν μια όμορφη έκπληξη στον Έλληνα τενίστα και του τραγούδησαν το «Happy Birthday» κατά τη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης. Λίγο αργότερα ο Στέφανος έκανε το τραπέζι στους αγαπημένους του, με ωραίο φαγητό και ζωντανή μουσική σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα. Στην παρέα διακρίνεται ο Φερνάντο Βερντάσκο που επίσης προπονείται στο Μονακό αλλά και η σύντροφος του Στέφανου, Θεοδώρα, με την οποία πέρασε και μια εβδομάδα στη Μύκονο το προηγούμενο διάστημα.

Στο τραπέζι διακρίνεται και ο προπονητής του Στεφ, Κάρει Αμπακάρ αλλά και αρκετοί φίλοι του Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος ανέβασε stories στο Instagram από την διασκεδαστική βραδιά.

Και ο πατέρας του, όμως Απόστολος, έγραψε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media για τον γιο του με αφορμή τα γενέθλιά του: «Σαν σήμερα πριν 22 χρόνια είχα την χαρά να βλέπω να έρχεται στην ζωή αυτός ο μοναδικός άνθρωπος. Μοναδικός διότι έχει έναν εντελώς δικό του τρόπο κατανόησης της ζωής. Πάντα επιδίωκε να βρίσκει το πραγματικό νόημα πίσω από κάθε στιγμή που βίωνε. Στέφανε είσαι πολύ κοντά στην πραγματική ευτυχία συνέχισε να χαράζεις αυτό τον δρόμο όπως εσύ ξέρεις. Νοιώθω ευγνώμων προς την ζωή που έλαβα αυτό το δώρο να βρίσκομαι κοντά σου. Πολύχρονος!!!! Σ’ αγαπώ» έγραψε ο πατέρας του κορυφαίου έλληνα τενίστα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ