Ραφίνια Ολυμπιακός: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε την μεταγραφή του στους Πειραιώτες [vids]

Μοιραστείτε το:

Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο ενημέρωσε μέσω συνέντευξης Τύπου ότι ο Ραφίνια αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού! Σε μία συνέντευξη Τύπου που είχε πολύ μεγάλη συζήτηση και ενδιαφέρον κυρίως λόγω της υπόθεσης του Ραφίνια ο Μπραζ έκανε και επίσημα σαφές και γνωστό πως ο έμπειρος δεξιός μπακ αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να φύγει. Ο Μπραζ μεταξύ άλλων επισήμανε πως «σε σχέση με τον Ραφίνια, όπως ήδη έχω πει, δέχθηκε την πρόταση από την ελληνική ομάδα και ήδη διεμήνυσε ότι θα την αποδεχθεί».

Επισήμανε ακόμα πως «δέχθηκε πρόταση από ελληνική ομάδα. Ήδη διεμήνυσε ότι θα την αποδεχθεί. Η Φλαμένγκο λυπάται, διότι δεν ήθελε να χάσει τον παίκτη. Από τις 15.30 ο Ραφίνια δεν θα είναι παίκτης της Φλαμένγκο». Το στέλεχος της «Φλα» είπε επιπλέον πως «δέχθηκε από εμάς μία πρόταση για να μείνει για δύο χρόνια ακόμα. Ο Ραφίνια όμως ήθελε να αποχωρήσει. Η Φλαμένγκο προσπάθησε να το κατανοήσει αυτό. Είναι μεγάλα τα νούμερα και ο παίκτης ήθελε ένα νέο συμβόλαιο. Επίσης σε σχέση με τη ρήτρα που υπήρχε για την Ευρώπη εάν δεν είχαμε βάλει αυτή τη ρήτρα δεν θα ερχόταν σε εμάς. Όπως είχε τότε την επιθυμία να έρθει έτσι και τώρα έχει την επιθυμία να φύγει».

Απομένουν πλέον τα τελικά διαδικαστικά για να λύσει το συμβόλαιό του ο έμπειρος μπακ και να έρθει στην Ελλάδα για να κλείσει με διετές συμβόλαιο. Η Φλαμένγκο έδωσε και επίσημη μορφή στην συμφωνία με ένα τιτίβισμά της που ενημερώνει ότι ο Ραφίνια θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μέτρησε και η επιθυμία του ίδιου

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ραφίνια συναντήθηκε με τη διοίκηση της Φλαμένγκο και τους ξεκαθάρισε την επιθυμία του. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ τους κατέστησε σαφές ότι η υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον Ολυμπιακό θα ήταν το καλύτερο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με το globoesporte, τα χρήματα που προσφέρουν οι “ερυθρόλευκοι” στον 35χρονο δεξιό μπακ είναι τρεις φορές περισσότερα σε σχέση με όσα κέρδιζε στη Φλαμένγκο και πως η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Στη Βραζιλία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του επί σειρά ετών ακραίου αμυντικού της Μπάγερν. Παρόντες στη συνάντηση της Πέμπτης (13/8) ήταν ο αντιπρόεδρος του κλαμπ, Μάρκος Μπραζ, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Σπίντελ και ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος Λίνκολν, που μεσολάβησε στη μεταγραφή του Ραφίνια στη Φλαμένγκο. Όπως όλα δείχνουν, το ερώτημα πλέον είναι πότε θα ταξιδέψει στη χώρα μας ο Ραφίνια για να σφραγίσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αφού στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι που θα είναι ικανό να χαλάσει το deal. Βέβαια, τα ποσά που κυκλοφορούν τελευταία στη Βραζιλία αναφορικά με τα χρήματα που προσφέρονται από τους “ερυθρόλευκους” στον πολύπειρο μπακ είναι εξωφρενικά.

Στη globoesporte μιλούν για τριπλάσιες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έπαιρνε στη Φλαμένγκο και όπως μεταφέρουν οι Βραζιλιάνοι ρεπόρτερ του κλαμπ, γίνεται λόγος για 3,3 εκατ. ετησίως, για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Σαφέστατα μιλάμε για πολύ τραβηγμένο σενάριο, που δεν μπορεί να έχει βάση. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (14/8) ο Μάρκος Μπραζ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στο θέμα του Ραφίνια. Υπενθυμίζεται ότι ο Ραφίνια είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του, που του επέτρεπε να φύγει ελεύθερος αν ερχόταν πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ