Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια ανακοίνωσε πως έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές [vid]

Μοιραστείτε το:

Ο Ραφίνια είναι ο εκλεκτός για να διαδεχτεί τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού,  αφού σύμφωνα με το globoesporte, το κορυφαίο ειδησεογραφικό δίκτυο της Βραζιλίας, ο 35χρονος δεξιός μπακ ανακοίνωσε και τυπικά στη διοίκηση της Φλαμένγκο ότι αποχωρεί από τον σύλλογο, για να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.  Η πρόταση έφτασε στον ακραίο αμυντικό την Τετάρτη, με το «ναι» να πυροδοτείται από τον ατζέντη του και ούτε μία συναισθηματική συζήτηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ικανή να τον ταρακουνήσει από αυτή την ιδέα».

Χαρακτηριστικά, η globoesporte.globo.com γράφει: «Ο Rafinha είναι αποφασισμένος να φύγει από το Flamengo και να πάει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Η πρόταση ήρθε την Τετάρτη με το «ναι» που ήρθε από τον ατζέντη του. Μια συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους τους ποδοσφαιρικούς τμήματος της Φλαμένγκο δεν μπόρεσε να τον απομακρύνει από την ιδέα. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε συνέντευξη τύπου για το απόγευμα της Παρασκευής».

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα υπό τον αντιπρόεδρο της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ και τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Μπρούνο Σπίντελ, κατέστη σαφές ότι ο Ραφίνια δεν αλλάζει άποψη. Για την ακρίβεια, η πρόταση του Ολυμπιακού χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο και τον ατζέντη του ως «ακαταμάχητη» και «αδύνατον να την αρνηθεί».

Στη globoesporte μιλούν για τριπλάσιες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έπαιρνε στη Φλαμένγκο και όπως μεταφέρουν οι Βραζιλιάνοι ρεπόρτερ του κλαμπ, γίνεται λόγος για 3,3 εκατ. ετησίως, για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ