Ναύπλιο: Θάνατος λουόμενου στην παραλία ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ

Μοιραστείτε το:

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Τετάρτης, ημεδαπός 71 χρόνων, στην παραλία »ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ» Ναυπλίου. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Τι έκανε ναυπλιώτης χθες όταν έμαθε για το πρόστιμο και το κλείσιμο της επιχείρησής του

Έλεγχο πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (12/8) αστυνομικοί σε παραλιακή καφετέρια του Ναυπλίου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο ιδιοκτήτης τηρεί τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορονοϊού, κάτι που τελικά δεν ίσχυε, αφού ο αριθμός των θαμώνων που βρίσκονταν στο κατάστημα ήταν παραπάνω από τον επιτρεπόμενο αριθμό. Ως εκ τούτου οι αστυνομικές αρχές επέβαλαν στον επιχειρηματία το ανάλογο πρόστιμο, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, σύμφωνα με το argolidatv.gr.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας ταράχτηκε από το γεγονός, και σε μία στιγμή απόγνωσης και ταραχής έπεσε στη θάλασσα, μπροστά από το κατάστημα του και φυσικά μπροστά στα μάτια των πελατών. Ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε κατάσταση σοκ, ενώ στο σημείο έσπευσαν Λιμενικό και ΕΚΑΒ, με το δεύτερο να μεταφέρει τον άνδρα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το σχόλιο Χαρδαλιά για το συμβάν

Σε δήλωσή του από την Αργολίδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε: «Δεν είναι αστείο το θέμα του κορωνοϊού και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. Είναι κάτι παγκόσμιο και όλοι αυτοί που κάνουν αναλύσεις για το αν υπάρχει ο ιός ή όχι, διακινδυνεύουν τη δημόσια υγεία. Η απάντησή μας μας αυτή τη στιγμή στο μεγάλο ζήτημα που υπάρχει και συνοδεύεται από το εύλογο άνοιγμα στην οικονομία και τον τουρισμό είναι μία: αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 ημέρες, ο καθένας, να κάνει χρήση της μάσκας και των αποστάσεων είναι η απόλυτη απάντηση απέναντι στον κορονοϊό. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες, αναλύσεις. Τα μέτρα υπάρχουν, χρειάζεται να τα τηρήσουμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 15 μέρες για να βγούμε και από αυτή τη δύσκολη κατάσταση νικητές».

Προστίθενται και άλλα νοσοκομεία που θα νοσηλεύουν κρούσματα Covid – 19

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας ανάγκασε το Υπουργείο Υγείας να αυξήσει τα νοσοκομεία αναφοράς που θα δέχονται περιστατικά Covid -19. Έτσι το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» προστέθηκε στη λίστα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων στα 14, ενώ παράλληλα όπως ανακοινώθηκε εκτός από τα παραπάνω θα νοσηλεύονται και σε επιπλέον νοσοκομεία που θα οριστούν σε κάθε ΥΠΕ ως «Νοσοκομεία- COVID».

Κορονοϊός νοσοκομεία: Προστίθενται και άλλα που θα νοσηλεύουν κρούσματα Covid – 19

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ι. Κωτσιόπουλος, καλούνται οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) να ολοκληρώσουν μια σειρά ενεργειών με στόχο την αύξηση των υγειονομικών σχηματισμών που θα νοσηλεύουν επιβεβαιωμένα κρούσματα. Διαβάστε αναλυτικά

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ