Τζόναθαν Σίλβα: Ο Αργεντίνος μπακ της Λεγανιές έχει προβάδισμα έναντι του Τραουκό στον Ολυμπιακό [vid]

Μοιραστείτε το:

Τον αντι- Τσιμίκα ψάχνουν στον Ολυμπιακό με τους Γάλλους να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον Αργεντίνο μπακ της Λεγανές, Τζόναθαν Σίλβα .
Μάλιστα στο ρεπορτάζ των Γάλλων αναφέρεται πως η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη κάνει επίσημη κρούση στην ισπανική ομάδα. Ο Ολυμπιακός προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες μείωσε την προσφορά του από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ στο ένα για τον Τραουκό και την Σεντ Ετιέν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο αργεντίνος μπορεί να δέσει καλύτερα με τον Λεονάρντο Κούτρη που επιτρέφει στη δράση μετα τον τραυματισμό του.
Ο Ολυμπιακός κινείται ταχύτατα για να κλείσει αριστερό και δεξιό μπακ, έτσι ώστε έως την άλλη εβδομάδα να τους έχει φέρει στην Ελλάδα και να ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν.

Ο Τζόναθαν Σίλβα, είχε μετακομίσει πέρσι στην Μαδρίτη από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έναντι 2,7 εκ. ευρώ. Ο Αργεντινός ήταν φέτος από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα, έχοντας 4 ασίστ και 2 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ