Ολυμπιακός: Δημοσιεύματα θέλουν τελειωμένη την μεταγραφή του Ραφίνια – Όλη η αλήθεια

Μοιραστείτε το:

Οργιάζουν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ραφίνια να προβάρει τα ερυθρόλευκα. Συγκεκριμένα εχτές το βράδυ ήρθε η πληροφορία από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο πως ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Ραφίνια και πως η μεταγραφή προχωράει. Λίγο αργότερα ήρθε το foxsports της Βραζιλίας το οποίο αποκάλυπτε πως ο Ραφίνια απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαια και συνολικά λεφτά 2.8 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως ήρθαν και οι δηλώσεις του Ζε Ελίας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε το παρών σε τηλεοπτική εκπομπή του βραζιλιάνικου ESPN και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό.

«Οι πληροφορίες λένε ότι η διαπραγμάτευση προχωράει κι είναι σε καλό δρόμο», είπε μεταξύ άλλων ο Ζε Ελίας για να προσθέσει ο δημοσιογράφος πως «είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή». Εχτές το βράδυ μετά και την ήττα της Φλαμένγκο με 3-0 απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε οι εξαγριωμένοι οπαδοί,  που τα είχαν με την εικόνα της ομάδας τους έκαναν αρκετές αναρτήσεις που έλεγαν πως ο Ραφίνια θα αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μάλιστα τα ξημερώματα γνωστός Βραζιλιάνος ρεπόρτερ ανέφερε: «Διαπίστωσα ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ραφίνια κι Ολυμπιακού είναι προχωρημένες. Πιθανόν να είναι το τελευταίο παιχνίδι του με την Φλαμένγκο».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ