Γιόσιπ Μίσιτς ΠΑΟΚ: Παραμένει στη Θεσσαλονίκη με νέο δανεισμό [vids]

Μοιραστείτε το:

Ο Γιόσιπ Μίσιτς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το δανεισμό του Κροάτη μέσου γι’ ακόμη ένα έτος, ενώ υπάρχει και ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή την επόμενη σεζόν. Η ρήτρα του Γιόσιπ Μίσιτς έπρεπε κανονικά να πληρωθεί την φετινή χρονιά, με τα δεδομένα να διαφοροποιούνται εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Κροάτης μέσος. Ωστόσο, οι επαφές των δύο ομάδων δεν σταμάτησαν.

Ο Μίσιτς συνεχίζει μέχρι τον Αύγουστο την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση κύστης από τη βουβωνική χώρα. Έπειτα από αυτό το διάστημα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τονισθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας που έκανε με τον Μίσιτς στις αρχές του 2020 για τριετή συνεργασία. Η απόφαση του Δικεφάλου είναι να τηρήσει στο ακέραιο όσα συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή δείχνοντας σεβασμό στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Μίσιτς κέρδισε το βραβείο του MVP του Δικεφάλου της σεζόν 2019/2020, ενώ αγωνίστηκε φέτος σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 11 ασίστ.

Το «who is who» του Μίσιτς

Ο Μίσιτς αναδείχθηκε από την ακαδημία νέων της Όσιγιεκ και έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε έναν προκριματικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Σάντα Κολόμα, με νίκη 3-1. Λίγο αργότερα, έκανε το ντεμπούτο του στην Πρβα Λίγκα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 14ο λεπτό της νίκης με 3-0 εναντίον της Ίντερ Ζάπρεσιτς, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στον ίδιο αγώνα στο 82ο λεπτό.

Το Δεκέμβριο του 2014, παρά τις φήμες που τον συνέδεαν με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με τη Ριέκα. Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια με τη Ριέκα, τον Ιανουάριο του 2018 μετακινήθηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με συμβόλαιο 5,5 ετών, με κόστος μεταγραφής 3 εκ. ευρώ.

Στις 15 Μαΐου 2018, ο Μίσιτς και αρκετοί συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, τραυματίστηκαν μετά από επίθεση περίπου 50 υποστηρικτών της Σπόρτινγκ στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, αφού η ομάδα τερμάτισε τρίτη στην Πριμέιρα Λίγα και έχασε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά την επίθεση, ο ίδιος και η υπόλοιπη ομάδα συμφώνησαν να παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας που ήταν προγραμματισμένος για το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου τελικά ηττήθηκαν από την Άβες.

Στις 17 Ιανουαρίου 2019, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υπογραφή του Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι τον Ιούνιο του 2020, με δυνατότητα μόνιμης αγοράς του. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε ευκαιρίες στο πρώτο εξάμηνο του δανεισμού του, ωστόσο δεν αποτελούσε πρώτη επιλογή για την βασική ενδεκάδα. Στο φινάλε της σεζόν κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο κάνοντας το νταμπλ με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ