Μιγκέλ Τράουκο: Αυτός είναι ο αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν που θέλει ο Ολυμπιακός [vids]

Μοιραστείτε το:

Έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού φέρεται πως είναι ο Μιγκέλ Τράουκο. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Σεντ Ετιέν άναψε το πράσινο φως στους «ερυθρόλευκους», όπως αναφέρει ο Ignazio Genuardi. Από ‘κει και πέρα και σύμφωνα με το ίδιο τιτίβισμα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας, ωστόσο υπάρχει διαφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Σεντ Ετιέν απαιτούν 2 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Περουβιανό, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ.

Και εμπλοκή Γιαννούλη στη μεταγραφή Τράουκο

«Ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό» αναφέρει ένας λογαριασμός που ασχολείται με την ειδησεογραφία της Σεντ Ετιέν, στην οποία ανήκει ο Τράουκο. Ο 27χρονος αμυντικός απασχολεί καιρό τους «ερυθρόλευκους», αλλά όχι στο σημείο να κλείσει.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Τράουκο θα αφήσει τη Γαλλία για την Ελλάδα, χώρα από την οποία προέρχεται ο αντικαταστάτης του. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, τον οποίο εξετάζει η Σεντ Ετιέν από την αρχή της άνοιξης.

Αναμφίβολα, είναι μία ενδιαφέρουσα «τράμπα» με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, εφόσον τελικά ο Τράουκο πιάσει Λιμάνι και ο Γιαννούλης αφήσει την Τούμπα.

Τι δήλωνε ο παίκτης στις 17 Ιουλίου για τον Ολυμπιακό

«Υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό. Ναι, υπάρχει αυτή η πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα αλλά αφήνω τον μάνατζέρ μου και την ομάδα μου να δει το θέμα. Εάν με ρωτάτε το τι θα ευχόμουν θα ήθελα να μείνω και να παλέψω, όμως κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει. Θα ήθελα να δουλέψω σκληρά και να μείνω στην Σεντ Ετιέν αλλά θα δούμε».

Δηλώσεις και από τον ατζέντη του παίκτη

Για την υπόθεση του Τράουκο είχε κάνει δηλώσεις και ο ατζέντης του επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους Πειραιώτες. Ο Ελι Κασαρέτο, μάνατζερ του μπακ της γαλλικής ομάδας, είχε πει: «Υπάρχει επαφή του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά σήμερα αυτό που σκέφτεται ο Μιγκέλ είναι να παραμείνει στην Γαλλία», είπε χαρακτηριστικά ο Κασαρέτο.

Το «who is who» του Τράουκο

Ο Μιγέλ Τράουκο φέτος, στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 1882 λεπτά. Μάλιστα, εκτός από αριστερός μπακ σε ορισμένα παιχνίδια έπαιξε και ως αριστερό εξτρέμ. Εκτός από την Σεντ Ετιέν και την Φλαμένγκο, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ουνιβερσιτάριο της πατρίδας του, αλλά και στις Ουνιόν Κομέρσιο και Ουνιόν Ταραπότο.

Συνολικά, στην καριέρα του έχει παίξει σε 266 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ και 31 ασίστ. Όπως προαναφέραμε είναι διεθνής και μάλιστα αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της εθνικής του ομάδα, έχοντας καταγράψει 50 συμμετοχές.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ