Κώστας Τσιμίκας: Φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ – Δείτε το βίντεο [vid]

Μοιραστείτε το:

Ιστορικές στιγμές για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς ο Έλληνας αμυντικός είναι και επισήμως παίκτης της Λίβερπουλ, της πρωταθλήτριας ομάδας της και της Αγγλίας. Οι κόκκινοι του Άνφιλντ ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση 24χρονου δεξιού οπισθοφύλακα από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για την σημαντικότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια μετακίνηση που αναμένεται να αφήσει εποχή και θα φέρει φαρδιά – πλατιά τη σφραγίδα του Ολυμπιακού.

Οι Άγγλοι έχουν ενθουσιαστεί με τις ικανότητες του Τσιμίκα και ήθελαν πάση θυσία να τον κάνουν δικό τους. Ήταν τέτοια η τρέλα των ανθρώπων της Λίβερπουλ για τον 24χρονο, που έστειλαν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 ιδιωτικό αεροσκάφος για να παραλάβει τον Έλληνα αμυντικό του Ολυμπιακού και να τον μεταφέρει στο Μέρσεϊσάιντ. Τα πάντα βεβαίως κύλησαν ομαλά, με τον Κώστα Τσιμίκα να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Ονειρικές στιγμές για το παιδί του Ολυμπιακού και κατ επέκταση για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τον Κλοπ στην άκρη του πάγκου, ο 24χρονος μπακ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και στα βρετανικά γήπεδα.

Κάτοικος Anfield είναι πλέον ο Κώστας Τσιμίκας σε ένα deal που κόστισε 13 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ. Ο Κώστας Τσιμίκας, όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει με τους πρωταθλητές Αγγλίας, πενταετές συμβόλαιο και σύντομα θα ξεκινήσει δουλειά με τη νέα του ομάδα. Η μεταγραφή του του 24χρονου παίκτη από Ολυμπιακό στην Λίβερπουλ όπως ήταν φυσικό «έριξε» το twitter με ατάκες για τον «έλληνα θεό».

Οι οπαδοί των «Reds» φαίνεται πως είναι εντυπωσιασμένοι με τον νεαρό μπακ κι έσπευσαν να σχολιάσουν στο διαδίκτυο, την επικείμενη μεταγραφή της ομάδας τους:
«Τον έχω παρακολουθήσει, τον θέλω αυτόν τον παίκτη» και «έχει τα πάντα για να τα πάει καταπληκτικά», «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του Τσιμίκα. Επιτέλους έχουμε έναν παίκτη να βασιζόμαστε για όταν δεν θα αγωνίζεται ο Ρόμπερτσον» ήταν μερικές από τις ατάκες που γράφτηκαν για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Ανάμεσα στα post που ανέβηκαν το twitter από οπαδούς υπάρχουν clips από τους αγώνες του Champions League αλλά και… μαθήματα για το πώς πρέπει να προφέρεται το όνομα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ