Χαράλαμπος Καλός για Μαρίνα Λευκάδας: “Θα ελεγχθούν οι προηγούμενες οικονομικές χρήσεις  για πιθανά διαφυγόντα κέρδη.

Ερώτημα προς το Δήμαρχο Λευκάδας  Χαράλαμπο Καλό  για το πόσους ελέγχους έχει πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή  το τελευταίο δίμηνο στην Μαρίνα Λευκάδας,  στο κομμάτι τόσο των καυσίμων όσο και των καταστημάτων,  αλλά και το 13% του τζίρου,  έκανε  ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γληγόρης.

 

Ο δήμαρχος Λευκάδας απάντησε ότι το πόρισμα  του οικονομικού ελέγχου έχει διαβιβαστεί  στο τμήμα οικονομικής και φορολογικής αστυνομίας  του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  καθώς και στην εισαγγελία  ενώ έχουμε αναθέσει στην εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε  τους τρόπους  με τους οποίους  θα ελεγχθούν οι προηγούμενες χρήσεις  για πιθανά διαφυγόντα κέρδη  και αναμένουμε το υπόμνημά της.

Είναι ένα θέμα το οποίο το κοιτάζουμε από πολύ κοντά,  όταν θα είμαστε έτοιμοι  και προφανώς με τον τρόπο που θα μπορέσουν να ελεγχθούν σε βάθος  οι προηγούμενες οικονομικές  χρόνιες θα το συζητήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8223 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*