Champions League: Εύκολη πρόκριση για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν [vids]

Μοιραστείτε το:

Στους επαναληπτικούς σε «Κάμπ Νόου» και «Αλιάνζ Αρένα», η μεν Μπαρτσελόνα πήρε ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο επικρατώντας με 3-1 της Νάπολι (1-1 το πρώτο ματς στο Σαν Πάολο), ενώ οι Βαυαροί με ηγέτη τον Πολωνό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεν αρκέστηκαν στο 3-0 του «Στάμφορντ Μπριτζ» και με το εμφατικό 4-1 επί της Τσέλσι πήραν εύκολα την πρόκριση για τους προημιτελικούς.

Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε δύο γκολ και έδωσε δύο ασίστ, στους Πέρισιτς και Τολισό.

Το μόνο που κατάφεραν οι Λονδρέζοι ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1, με τον Έϊμπραχαμ, λίγο πριβν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Σε καλό φεγγάρι ο Μέσι

Στην Βαρκελώνη, ο Λιονέλ Μέσι είχε όρεξη και οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε άνετη πρόκριση επί της Νάπολι με 3-1. Σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο 45λεπτο, με τα γκολ των Λενγκλέ, Μέσι και Σουάρες με πέναλτι (το κέρδισε ο Μέσι) στις καθυστερήσεις, ενώ στο 45΄+4 με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) μείωσε ο Ινσίνιε για τους «παρτενοπέι».

Οι δύο ομάδες (Μπαρτσελόνα και Μπάγερν) θα συναντηθούν στους προημιτελικούς, με το νικητή να γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ