Συντριβή αεροσκάφους Ινδία: Κόπηκε στα δυο η άτρακτος μετά την προσγείωση [vids & pics]

Μοιραστείτε το:

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 35 τραυματίστηκαν στην Ινδία- σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας – κατά τη συντριβή αεροσκάφους της αεροπορικής εταιρείας Air India Express με 191 επιβάτες, στο αεροδρόμιο της πόλης Καλικούτ, όπως μεταδίδουν τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Το αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε πτήση από το Ντουμπάι, βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης και η άτρακτος κόπηκε στα δυο. «Πολλοί επιβάτες έχουν τραυματιστεί», είπε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, το αεροσκάφος «ξέφυγε» από το διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου και κατέληξε σε μια κοιλάδα. Στο σημείο της συντριβής έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά 19:00 τοπική ώρα. Σύμφωνα με αρχικές αναφορές, ο πιλότος του αεροπλάνου έχει χάσει τη ζωή του.

«Η πτήση της Air India (IX-1344) από το Ντουμπάι για την Κοχικόδε βγήκε εκτός διαδρόμου στο αεροδρόμιο Καριπούε περίπου 19:45 σήμερα», ανέφερε η Αστυνομία της επαρχίας Κοντότι στο πρακτορείο ειδήσεων ANI. Περισσότερα σε λίγο…

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε καπνός στη θέση του ατυχήματος και το αεροσκάφος φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο μέρη. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ο χειριστής του αεροσκάφους πέθανε ενώ ο συγκυβερνήτης τραυματίστηκε σοβαρά. Το αεροπλάνο φέρεται να γλίστρησε από τον διάδρομο στον κοντινό δρόμο καθώς προσγειώθηκε κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχοπτώσεων.

Πλήθος αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διεθνή μέσα ενημέρωσης προβάλλουν σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή της συντριβής, στις οποίες αποτυπώνεται ο τρόμος, ενώ ακούγονται φωνές. Τα βίντεο που κυκλοφορούν κόβουν την ανάσα, καθώς δείχνουν το αεροσκάφος «κομμένο» στα δύο. Παράλληλα, συγκεντρώθηκε γύρω από το σημείο της συντριβής πλήθος κόσμου, την ώρα που συντελούνται οι προσπάθειες διάσωσης.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ