LIVE: Γουλβς – Ολυμπιακός

Μοιραστείτε το:

Ο Ολυμπιακός σήμερα (6/8) δίνει αγώνα για την ιστορία του, καθώς στις 22:00 μ.μ. θα τεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική Γουλβς του Ποντένσε για τον επαναληπτικό στους «16» του UEFA Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Σεμέδο, ο οποίος είχε δεχθεί κόκκινη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, ενώ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του υπερπολύτιμου Ζοσέ Σα, ο οποίος τραυματίστηκε λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα. Το Cosmote Sport1 HD θα μεταδώσει το ευρωπαϊκό ματς των Πειραιωτών.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επεφύλασε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, χρησιμοποιώντας όπως αναμενόταν τον Μασούρα στο ένα… φτερό της επίθεσης αντί του Ραντζέλοβιτς.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Μασούρας.

Με Ποντένσε η ενδεκάδα της Γουλβς

Ο Ρουί Πατρίσιο είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπολί, Κόαντι και Σαΐς στην τριάδα των στόπερ. Ντόχερτι και Γιόνι τα δύο μπακ-χαφ με τους Νέβες και Μουτίνιο στον άξονα, με τον Ντεντόνκερ να μένει στον πάγκο. Ο Ραούλ Χιμένες στην κορυφή της επίθεσης, θα τον πλαισιώνουν οι Τραορέ και Ποντένσε.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σαΐς, Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο, Γιόνι, Τραορέ, Χιμένες, Ποντένσε.

Πάει ο Μαρινάκης στο «Μολινό»

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται καθ’οδόν για το «Μολινό» και θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σπουδαίας αναμέτρησης με την Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βρεθεί ξανά στο τελευταίο ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών, όταν και είχαν επικρατήσει με 2-1 στην έδρα της Άρσεναλ παίρνοντας μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

«Βλέπω μια ομάδα με θέληση, κίνητρο και επιθυμία»

Το κίνητρο του Ολυμπιακού: Η ομάδα μας έχει υψηλό κίνητρο για αύριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όσα έχω δει. Είμαστε πολύ δυνατοί και ανυπομονούμε για το ματς. Οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το ματς για εκείνους και τις καριέρες τους. Αύριο είναι μία ευκαιρία να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Το πως θα είναι οι ομάδες: Δεν νομίζω να δούμε πολλές διαφορές στις 2 ομάδες. Η Γουλβς έχει σταθερό τρόπο παιχνιδιού. Και ο τεχνικός των Γουλβς ξέρει τον Ολυμπιακό. Φυσικά κάθε ομάδα έχει την στρατηγική της. Εμείς θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε το πλάνο μας για να βγούμε νικητές.

Τις συνθήκες της εποχής και το ότι δεν έγινε ο τελικός του Κυπέλλου: Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Μου αρέσει να βρίσκω λύσεις. Η πανδημία μας επηρέασε, όμως επηρέασε και όλες τις ομάδες. Η μεγάλη διάρκεια της σεζόν ισχύει για όλες τις ομάδες. Βλέπω μία ομάδα με διάθεση που θέλει να συνεχίσει.

Νομίζω πως το πιο ανησυχητικό ήταν ότι ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας για 2 μήνες. Τώρα έστω και με περιορισμούς μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Τον Αλέν: Είναι πολύ καλά. Ο Μπομπί είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ανάγκασαν με τον Τζολάκη τον Σα να δουλέψει περισσότερο. Αυτήν την στιγμή είναι έτοιμος, συγκεντρωμένος και περιμένουμε πως θα ανταπεξέλθει.

Την αγγλική ομάδα: Όλος ο κόσμος ξέρει για την υπέροχη πορεία των Γουλβς. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα κυνική, με ποιότητα και επίπεδο. Από την άλλη είμαστε ο Ολυμπιακός. Μία πολύ καλή ομάδα και το είδε αυτός ο αντίπαλός μας στο πρώτο ματς. Αύριο περιμένουμε έναν πολύ καλό αγώνα με υψηλό κίνητρο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού 

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Τι είχε συμβεί στον πρώτο αγώνα

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ