Καρδίτσα: Οδηγός δεν σταμάτησε σε έλεγχο και παρέσυρε αστυνομικό

Μοιραστείτε το:

Σοβαρά τραυματίστηκε αστυνομικός το απόγευμα της Παρασκευής στην Καρδίτσα, όταν οδηγός δεν σταμάτησε σε έλεγχο των αστυνομικών. Συγκεκριμένα, ο οδηγός μόλις είδε τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα του, όμως στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε και πάλι ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 38χρονο αστυνομικό από την Καρδίτσα. Ο αστυνομικός πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να αποφύγει τη σύλληψη, ο οδηγός βγήκε με το αυτοκίνητο του εκτός πορείας κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και χτύπησε σε στάση λεωφορείου στη περιοχή των Τρικάλων. Σε έρευνα στο όχημα βρέθηκε συσκευασία με ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνη βάρους (22,7) γραμ., η οποία και κατασχέθηκε όπως και το όχημά του.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας. Μάλιστα, τις νυχτερινές ώρες σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και πλέον παρακολουθείται στενά η κατάσταση της υγείας του. Οι γιατροί αναφέρουν ότι πρέπει να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε η ηρωίνη. Ο συλληφθείς, ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ