Κυριάκος Μητσοτάκης Χανιά: Για μπάνιο στο Μαράθι Ακρωτηρίου [vid & pics]

Μοιραστείτε το:

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε για ακόμη μία φορά πιστός στις συνήθειές του, καθώς όπως θα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες, βρέθηκε στα Χανιά για να απολαύσει, μεταξύ άλλων, και τη θάλασσα στο Μαράθι Ακρωτηρίου, σύμφωνα με το hania.news.

Ο πρωθυπουργός έφτασε χθες, Παρασκευή, στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων με την απογευματινή πτήση. Σήμερα, Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφθηκε το Μαράθι, όπου απόλαυσε το μπάνιο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι (όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί), κάτι που, ως γνωστόν, συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στα μέσα Ιουνίου για το άνοιγμα του τουρισμού της χώρας, ότι πρόκειται να ακολουθήσει τις συνήθειες χρόνων. Να φύγει για λίγες ημέρες τον Αύγουστο (κατά πάσα πιθανότητα το χρονικό διάστημα από 8 έως και 16 Αυγούστου) μεταβαίνοντας στα πάτρια εδάφη, στα Χανιά, προκειμένου να δει γνωστούς και φίλους αλλά και να κάνει τα μπάνια του.

Λίγα λόγια για το Μαράθι Ακρωτηρίου 

Το Μαράθι βρίσκεται στο Ακρωτήρι περίπου 17 χλμ ανατολικά της πολης των Χανίων. Επειδή έχει νότιο προσανατολισμό συνήθως είναι απάνεμο και γαλήνιο, σε σχέση με τις υπόλοιπες βόρειες ακτές της Κρήτης. Διαθέτει δύο όμορφες παραλίες, με λεπτή άμμο και ρηχά νερά, ιδανικές για οικογένειες με παιδιά. Οι παραλίες χωρίζονται μεταξύ τους από ένα μικρό λιμανάκι και την προβλήτα του. Είναι αρκετά οργανωμένες και με όλες τις απαραίτητες ανέσεις πολύ κοντά.

Απέναντι από το Μαράθι, στα 500μ., υπάρχει το μικρό νησάκι Μαράθι ή Παλαιά Σούδα (Παλαιόσουδα), το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε ακόμη και κολυμπώντας. Στο νησί υπάρχει ένα μικρό πευκοδάσος, ενώ οι δυτικές του ακτές είναι κοφτές κι απότομες και είναι δημοφιλείς στους λάτρεις της κατάδυσης.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ