Καλλιθέα: 58χρονη ζούσε με την νεκρή μητέρα της μέσα στην ντουλάπα από τις 7 Ιουλίου

Μοιραστείτε το:

Με τη μητέρα της νεκρή ζούσε από τις 7 Ιουλίου μια 58χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. Όταν η 92χρονη μητέρα πέθανε η 58χρονη κόρη την τύλιξε σε κουβέρτες και έβαλε τη σορό στη ντουλάπα. Ωστόσο, η δυσοσμία που αναδυόταν μέρα με τη μέρα από το διαμέρισμα προκάλεσε την απορία των γειτόνων.

Η 58χρονη αρχικά υποστήριξε ότι είχε πεθάνει μία γάτα, ωστόσο, η απάντησή της δεν ήταν πειστική, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Πράγματι, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, εντόπισαν τη νεκρή στη ντουλάπα σε προχωρημένη σήψη μέσα σε πολύ δυσάρεστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα. Το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένο με νάιλον. Η 58χρονη είχε σφραγίσει ερμητικά όλες τις εξόδους και τα παράθυρα του σπιτιού.

Η κόρη υποστήριξε ότι κράτησε τη μητέρα της νεκρή στο σπίτι, γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της 58χρονης σε ψυχιατρική κλινική.

Μια τραγική ιστορία

Όπως μεταδίδει το kallitheaonline.gr, όλα άρχισαν πριν μερικές ημέρες όταν η 58χρονη έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο είχε σχεδόν χαθεί, εμφανίσθηκε ξαφνικά φανερά αδυνατισμένη στη γειτονιά ζητώντας φαγητό από νέο κάτοικο της περιοχής.

Το γεγονός αυτό σε όλους στη γειτονιά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση καθώς στο σπίτι έφθαναν τακτικά διανομείς αλυσίδας σούπερ μάρκετ παραδίδοντας παραγγελίες των δύο γυναικών.

Προβληματισμένη με την 58χρονη σε σχεδόν σκελετωμένη κατάσταση, άρχισαν να αναζητούν τα μητέρα της καθώς είχαν επίσης αρκετές ημέρες να τη δουν έστω στο μπαλκόνι.

Κάτοικος της περιοχής επικοινώνησε με κοινωνική λειτουργό του δήμου Καλλιθέας, η κοινωνική λειτουργός ειδοποίησε την Αστυνομία και το βράδυ της Τετάρτης αστυνομική δύναμη του ΑΤ Καλλιθέας με τη συνδρομή ομάδων ΔΙΑΣ έφθασε έξω από το σπίτι.

Η 58χρονη άρχισε να συνεργάζεται με τους αστυνομικούς, μόνον όταν της ανέφεραν ότι θα αναγκασθούν να σπάσουν την πόρτα αν δεν ανοίξει η ίδια, και για αρκετή ώρα τους απαντούσε ότι ζει μόνη. Ήξεραν όμως ότι ζει με την ηλικιωμένη μητέρα της και άρχισαν να την αναζητούν μέσα στο σπίτι και τελικά βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο εύρημα.

Πληροφορίες που έρχονται από μαρτυρίες γειτόνων επισημαίνουν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη ανθρώπινη τραγωδία υπάρχει ακόμα πιο βαρύ παρελθόν αφού η 58χρονη φέρεται να είχε έναν πατέρα που την κακοποιούσε συστηματικά ενώ ήταν ακόμα ανήλικη.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ