Αντόνιο Σαβιέρ: Στον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος εξτρέμ – Οι πρώτες δηλώσεις [vid]

Μοιραστείτε το:

Αντόνιο Σαβιέρ: «Μετά τη συνομιλία μου με τον κ. Ρόκα ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση μου. Θεωρώ ότι μόνο ένας τρελός δεν θα αποδεχόταν πρόταση από έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μίλησα πρόσφατα με τον Ζοάο Νούνες, αλλά και με τον Ζέκα που έχουν τη δική τους ιστορία φορώντας αυτή τη φανέλα. Μου μίλησαν και οι δύο με τα καλύτερα λόγια τον Σύλλογο. Μου εξήγησαν πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Μου είπαν πως έχει τεράστια ιστορία και πως το καλύτερο για μένα είναι να έρθω εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός.

Όλοι πρέπει να τραβήξουμε κουπί και να είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Για έναν σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος σε κάθε ματς. Πρέπει να μπαίνουμε σε όλους τους αγώνες με μοναδικό στόχο τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ο σημαντικότερος στόχος είναι να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο Σαβιέρ είναι ένα κλασσικό εξτρέμ. Αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στα αριστερά, αριστεροπόδαρος γαρ, όμως μπορεί να βοηθήσει και στα δεξιά, παίζοντας με ανάποδο πόδι ώστε να συγκλίνει προς τον άξονα και τη μεγάλη περιοχή. Παράλληλα, έχει βρεθεί να αγωνίζεται και στην επίθεση, κυρίως όταν έρχεται από τον πάγκο σε ειδικές καταστάσεις. Προηγούμενες ομάδες: Γκιμαράες, Τουριζένσε, Μπράγκα, Φεϊρένσε, Λεϊσόες, Μαρίτιμο, Πάσος Φερέιρα, Τοντέλα

Δείτε στιγμιότυπα του παίκτη:

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ