Βαρυμπόμπη: Τρεις νεκροί σε φρεάτιο [vid & pics]

Μοιραστείτε το:

Τραγικό τέλος είχε επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην Βαρυπόμπη -κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας- καθώς τρεις άνδρες που είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης, ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο.

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν στο πηγάδι βάθους 8 μέτρων χωρίς της αισθήσεις τους στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης. Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα ενώ μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο σημείο κάτι το οποίο τους κόστισε τη ζωή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα φαίνεται πως αναζητούσε κάτι στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV, το φρεάτιο δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή αλλά σε δάσος, ενώ στο σημείο βρέθηκε και γεννήτρια γεγονός που παραπέμπει στον συλλογισμό ότι οι νεαροί έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.

Εξάλλου, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αυτήν την ώρα ανακρίνονται τα τρία άτομα που προσήγαγε η αστυνομία τα οποία βρίσκονταν στο σημείο και φαίνεται πως ειδοποίησαν τις Αρχές.

Λουτράκι - σπηλιά - θύματα

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαϊου τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία λόγω αναθυμιάσεων γεννήτριας μέσα σε σπήλαιο στο Καραμπουρνάρι Λουτρακίου

Οι τέσσερις φίλοι ηλικίας 35, 36, 49 και 72 ετών πιθανολογείται ότι διενεργούσαν παράνομες έρευνες για τον εντοπισμό χρυσών λιρών, τις οποίες φέρεται να είχαν εντοπίσει στο σπήλαιο.

Ο δρόμος για την σπηλιά στο Καρμπουνάρι Λουτρακίου ήταν δύσβατος. Κατάφεραν όμως να κατεβάσουν μια γεννήτρια, σκαπτικά εργαλεία και προσωπικά τους αντικείμενα.

Άνοιξαν τρύπες και άρχισαν την αναζήτησή τους, όμως οι ίδιοι φαίνεται πως δεν υπολόγισαν την πιο σημαντική λεπτομέρεια. Οι αναθυμιάσεις από τη γεννήτρια που άναψαν για να έχουν φως τους ζάλισε. Ένας-ένας έχαναν τις αισθήσεις τους από μονοξείδιο του άνθρακα. Κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει κανέναν. Οι πυροσβέστες του ανέσυραν νεκρούς.

Την αστυνομία ενημέρωσε η σύζυγος του ενός θύματος, όταν εκείνος άργησε να επιστρέψει στο σπίτι, γνωρίζοντας προφανώς το σημείο όπου βρισκόταν.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ