Εξαφάνιση 13χρονης Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την Υεμέν

Μοιραστείτε το:

Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση της 13χρονης Υεμέν Ε. από τη Θεσσαλονίκη, που γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 13χρονη εξαφανίστηκε στις 26 Ιουλίου, στις 2 μ.μ. από το σπίτι της στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Υεμέν Ε. την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Η Υεμέν Ε. έχει ύψος 1,58 μ., 46 κιλά βάρος, μαύρα κοντά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο σορτσάκι, λευκή μπλούζα, σαγιονάρες και κρατούσε καφέ σακίδιο. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, την εξαφάνιση της δήλωσε ο πατέρας της στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς ή με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Ιουνίου 2020 η απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας από μια 33χρονη είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Η τελευταία τρισέλιδη κατάθεση του παιδιού ενισχύει τις υποψίες ότι πίσω από την αρπαγή ίσως κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή της η 10χρονη εξιστορεί πώς η 33χρονη την άρπαξε, ενώ θυμάται τα ονόματα των προσώπων που έρχονταν σε επαφή με την κατηγορούμενη. Σκηνές που σοκάρουν, αφηγήσεις της 10χρονης για συνεχείς παρενοχλήσεις, ενώ το κορίτσι αρχίζει και θυμάται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μέχρι τη στιγμή που η 33 της έδωσε τα ηρεμιστικά. Με μεγάλη προσοχή και υπό την επίβλεψη παιδοψυχολόγων οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν καθημερινά να μάθουν από την ίδια τη δεκάχρονη όσα συνέβησαν στο 48ωρο της αρπαγής της. Από την πλευρά της η 33χρονη που βρίσκεται στις φυλακές αρνείται πω υπάρχει κύκλωμα παιδεραστία.

Επίσης, πάλι στη Θεσσαλονίκη, πριν από λίγες ημέρες, 63χρονος συνταξιούχος κατηγορήθηκε για απαγωγή ενός δεκάχρονου κοριτσιού που πουλούσε χαρτομάντιλα, στο κέντρο της πόλης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη  για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Ο 63χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη τον ακολούθησε. Ανέφερε πως έκανε δώρα στην ανήλικη, εν γνώσει της μητέρας της.  Πάντως, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο 63χρονος επιχείρησε να επιβιβάσει το παιδί σε ταξί από την πιάτσα που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. Το κοριτσάκι αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει, όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό από περαστικούς που ειδοποίησαν αστυνομικούς.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ