Βιδάλ: Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα έκανε live στο instagram μεθυσμένος [vid&pics]

Μοιραστείτε το:

Βιδάλ:  Για άλλη μια φορά ο σκληροτράχηλος και ταλαντούχος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο για μη αγωνιστικό λόγο.

Με εκφορά λόγου σαν τον Ορέστη Μακρή  ο Βιδάλ έκανε ένα ive στο instagram όπου ήταν εμφανέστατα μεθυσμένος, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως ο ποδοσφαιριστής φαινόταν να είναι υπό την επήρεια και άλλων ουσιών.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2005 από την Κόλο-Κόλο, με την οποία κέρδισε δύο πρωταθλήματα Χιλής. Το 2007 πήρε μεταγραφή για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην οποία έμεινε για τέσσερα χρόνια. Το 2011 υπέγραψε στη Γιουβέντους  και κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας και ένα Κύπελλο. Τον Αύγουστο του 2018 υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Από το 2007 παίζει στην Εθνική Χιλής. Ήταν στο ρόστερ της ομάδας στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014. Επίσης, συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα του 2011 και του 2015, όταν και η Χιλή κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο. Επιπλέον, αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα Σεντενάριο το 2016 και κατέκτησε ξανά το τρόπαιο. Το 2017 έπαιξε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ