Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κορονοϊός: Αυτοψία στη Μύκονο

Μοιραστείτε το:

Μήνυμα για την αυστηρή τήρηση των μέτρων και των κανόνων σε μια προσπάθεια να περιοριστεί ο κορονοϊός θέλησε να στείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και επισκέφτηκε τη Μύκονο. Ο υπουργός βρίσκεται στο νησί από το βράδυ της Τρίτης, ενώ επισκέφθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται σε επιχειρήσεις του νησιού για την τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Κάνοντας βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου μίλησε με επιχειρηματίες και τόνισε ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι, να επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα, αλλά και να τίθενται σε εφαρμογή οι διατάξεις περί κλεισίματος καταστημάτων που παρανομούν.

Στο επίκεντρο των συσκέψεων του κ. Χρυσοχοΐδη θα είναι θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση αστυνομική υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα. Στο ίδιο πλαίσιο, τίθεται και το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη του κορονοϊού.

Προβληματισμός για πριβέ πάρτι και συνωστισμός

Τα πριβέ πάρτι και ο έντονος συνωστισμός στα μαγαζιά έχουν θέσει σε συναγερμό τις Αρχές. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευελπιστεί να αυξηθούν οι περιπολίες σε μπαρ, μπιτς μπαρ, αλλά και σε βίλες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για περιορισμό των ατόμων που θα συμμετέχουν σε ιδιωτικά πάρτι. Μάλιστα, ο περιορισμός θα είναι στα 40 άτομα. Τονίζεται πως έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να διοργανώνονται πριβέ πάρτι ακόμα και με είσοδο, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Την ίδια ώρα σημειώνεται ότι σήμερα ο υπουργός πρόκειται να συναντηθεί με τον δήμαρχο της Μυκόνου, με τον αντιπεριφερειάρχη, καθώς και με βουλευτές των Κυκλάδων.Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί θα συναντηθεί με επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης και της διασκέδασης με τους οποίους θα συζητήσει θέματα που αφορούν στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ