Βούλα επίθεση: Γνωστός στις Αρχές ο 50χρονος [vid]

Μοιραστείτε το:

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Ασκληπιείο» Βούλας ο 50χρονος που το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση έξω από φούρνο στη λεωφόρο Ευελπίδων. Το θύμα είχε απασχολήσει παλαιότερα την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το θύμα βρισκόταν στο πάρκινγκ του φούρνου στη Βούλα, μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα με κράνη σταμάτησε δίπλα του και ο συνεπιβάτης τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Αμέσως μετά, οι δράστες έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Η Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, συνέλεξε 14 κάλυκες από το σημείο.

Η μαφιόζικη εκτέλεση του Βέλγου στη Βούλα

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαΐου 2020 δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι έξω από το σπίτι του, στη Βούλα, ένας 45χρονος ιδιώτης που εμφανίζεται – σύμφωνα με διπλά ταξιδιωτικά έγγραφα- βελγικής καταγωγής. Στο σχετικό βίντεο φαίνεται το σημείο του εγκλήματος, όπου έχουν σπεύσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ερευνούν την είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας αποτυπώματα και ευρήματα που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Οι αρχές συνέλεξαν και υλικό από τις κάμερες στις εισόδους των σπιτιών.

Η σύζυγός του θύματος, στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς, είχε πει ότι η ίδια γνώριζε ότι ο σύζυγός της είναι σύμβουλος σε κάποια επιχείρηση και όχι επιχειρηματίας τροφίμων. Μάλιστα, η γυναίκα κατέθεσε ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα μαζί με το παιδί τους πριν από περίπου δύο χρόνια για να εργαστεί ο σύζυγός της στην συγκεκριμένη επιχείρηση. «Δηλώνω πλήρη άγνοια για τις δραστηριότητες του συζύγου μου. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήθελε να τον σκοτώσει, ούτε ποιες μπορεί να ήταν οι επαφές του. Εγώ ξέρω ότι είχαμε έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει και να ζήσουμε με το παιδί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί, ωστόσο, το γεγονός ότι πάνω του το θύμα βρέθηκε να έχει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο δύσκολα θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει ότι είχε μαζί του για τις καθημερινές του ανάγκες. Εκείνο που προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι οι συνεχείς εγκληματικές επιθέσεις στα νότια προάστια της Αθήνας μεταξύ αλλοδαπών, για τις οποίες πολλές από αυτές αποδίδονται στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ