Εισαγγελική παρέμβαση για την φιέστα του Ολυμπιακού [pics]

Μοιραστείτε το:

Λίγες μέρες μετά από τη φιέστα, με τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού, που γιόρτασαν την κατάκτηση του 45ου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Κατερίνα Δημητριάδη, έδωσε παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει παραβιαστεί ο νόμος για την προστασία από τον κορονοϊο και αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Υπενθυμίζεται ότι με εγκύκλιό του, ο εισαγγελέας Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε ζητήσει από τον Μάρτιο από τους εισαγγελείς όλης της χώρας να παρεμβαίνουν αμέσως και να σχηματίζουν δικογραφίες εναντίον όσων παραβαίνουν τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού μάλιστα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Μάλιστα, οι κυρώσεις είναι πολύ αυστηρές καθώς σύμφωνα με όσα ισχύουν στον νέο ποινικό κώδικα, για όσους σπάνε την καραντίνα και παραβιάζουν τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας για τον κορονοϊό «οι ποινές αυξάνονται στα (έως) 10 χρόνια αν μεταδοθεί σε άνθρωπο».

Στιγμιότυπα από τη φιέστα του Θρύλου

Η γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ξεκίνησε, με τους ερυθρόλευκους να στέλνουν μήνυμα φιλίας, αλληλεγγύης και γενναιότητας: «Η ζωή μας γίνεται πιο όμορφη με όνειρα και αγάπη».

Από την γιαντοοθόνη που είχε τοποθετηθεί στην μία κεντρική εξέδρα, προβάλλονταν εικόνες από την εντυπωσιακή πορεία των Πειραιωτών στην φετινή σούπερ λίγκα.

«Αφιερώνω το 45ο πρωτάθλημα σ’ έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδη», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ακολουθησαν ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έλαβαν τα μετάλλια τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Υπό τους ήχους του «We are the champions», οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν ξέφρενα για τον τίτλο και χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξω από το γήπεδο ανάβοντας καπνογόνα.

Η κούπα πέρασε απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας του λιμανιού για τις φωτογραφίες ενώ από τα μεγάφωνα του Καραϊσκάκη ακούγεται ο ύμνος του Ολυμπιακού.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ