Άλιμος: Εξερράγη μικρός εμπρηστικός μηχανισμός σε πολυκατοικία

Μοιραστείτε το:

Εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας στον Άλιμο. Από τα τρία γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι, εξερράγησαν τα δύο, προκαλώντας μικρές φθορές στην είσοδο. Οι αρχές βρίσκονται στο σημείο και παίρνουν αποτυπώματα, ενώ ταυτόχρονα προχωρά η έρευνα για το συμβάν. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μένει άτομο που εργάζεται στο Αμερικανικό Επιμελητήριο.

Χειροβομβίδα στο Κερατσίνι

Σύμφωνα με τον Alpha, άγνωστοι πέταξαν την χειροβομβίδα μέσα στο κατάστημα, ενώ στις τέσσερις το πρωί, το ζευγάρι των ιδιοκτητών ενημερώθηκε για επίθεση στο πλυντήριο αυτοκινήτων τους και συγκεκριμένα ότι είχαν σπάει την τζαμαρία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετέβησαν με αστυνομικούς στο κατάστημα για τις ζημιές και κανείς δεν αντελήφθη πως στον χώρο υπήρχε η χειροβομβίδα. Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να πέταξε και την περόνη, μαζί με τα θρυμματισμένα τζάμια – χωρίς να καταλάβει τί ήταν. Οι ιδιοκτήτες φαίνεται πως βρίσκονται επί τέσσερις ώρες στο κατάστημα, με την απασφαλισμένη χειροβομβίδα, με την ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Η κυκλοφορία στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, αποκαταστάθηκε στις 2:30 το μεσημέρι, αφού είχε αποκλειστεί από το πρωί και στα δύο ρεύματα, μετά τον εντοπισμό της χειροβομβίδας, που τελικά απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας και όχημα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ