Συναγερμός στο Βερολίνο: SUV έπεσε σε πεζούς – Πολλοί τραυματίες – “Ο οδηγός έτρεχε και έχασε τον έλεγχο” [vid & pics]

Μοιραστείτε το:

Συναγερμός στο Βερολίνο Τρεις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το όχημα, ένα μαύρο πολυτελές SUV μάρκας Mercedes,  έπεσε πάνω σε πλήθος στον σταθμό μετρό Bahnhof Zoo στην περιοχή Σαρλότενμπουργκ, έξω από τον ζωολογικό κήπο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο σημείο επιχείρησαν και ελικόπτερα διάσωσης.

Ο δράστης συνελήφθη, όπως ενημέρωσε η αστυνομία του Βερολίνου, προσθέτοντας πως βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας που μίλησε σε ΜΜΕ, δήλωσε πως μάλλον ο οδηγός, ηλικίας 24 ετών, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε μία στροφή σε κεντρικό δρόμο. Από όσα έγιναν γνωστά, ο οδηγός έπεσε και πάνω σε έναν φωτεινό σηματοδότη, πριν εφορμήσει με το όχημα στον κόσμο που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

Η εφημερίδα Bild έγραψε στον ιστότοπό της, ότι ένας από τους τραυματίες είχε παγιδευτεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος και χρειάστηκε να γίνει μεγάλη προσπάθεια για την ανάνηψή του, ενώ πολλοί από όσους βρέθηκαν στο σημείο και είδαν την επίθεση, βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες για να συνέλθουν ψυχολογικά.

Ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επιχείρησαν εξήντα άτομα για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, για περίπου δύο ώρες. Η υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την επιχείρηση, διευκρινίζοντας πως η αστυνομία έχει αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ