Μητσοτάκης με Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο: “Είναι πλέον περήφανοι Έλληνες πολίτες” [pic]

Μοιραστείτε το:

Μητσοτάκης με Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο: Η συνάντηση έγινε στην Αντίπαρο, όπου ο αμερικανός ηθοποιός έχει σπίτι και περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές εδώ και πολλά χρόνια. Ο ίδιος και η γυναίκα του κρατούν ελληνικά διαβατήρια στο χέρι. Ο πρωθυπουργός ανάρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, αναφέροντας  στα αγγλικά πως “0 Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον “υπερήφανοι Έλληνες πολίτες”.  Η αγάπη του αμερικανού ηθοποιού για την Ελλάδα κρατάει από την σύζυγό του, η οποία έχει μακρινή ελληνική καταγωγή από την Ήπειρο. Ο Χανκς έχει δηλώσει επανειλημμένα πως αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η βραδιά των δύο ζευγαριών στο νησί, κύλησε χαλαρά με συζήτηση για την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! 🇬🇷👍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Υπενθυμίζεται πως με πρωθυπουργική πρωτοβουλία και απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, ο δημοφιλής ηθοποιός, η συζύγός του και τα δύο τους παιδιά, είχαν “πολιτογραφηθεί” τιμητικά Έλληνες τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, αν και κανείς δεν έχει γεννηθεί στην χώρα μας.  Η απόφαση είχε δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και είχε προκαλέσει και αρνητικές αντιδράσεις, ειδικά σε μία περίοδο που τα σύνορα είναι κλειστά για χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους, ζητώντας άσυλο στην Ευρώπη.

Από την πλευρά τους, οι δύο σταρ είχαν απευθύνει πρόσκληση για τον εορτασμό του Ελλάδα 2021. Σε μονόλεπτο βίντεο που γύρισαν είχαν προσκαλέσει τον κόσμο να επισκεφτεί τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” (greece2021.gr) και παρακινούσαν όποιον ενδιαφερόταν να υποβάλλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις. Επίσης, καλούσαν φίλους τους να επισκεφτούν την χώρα μας, τονίζοντας πως “δεν υπάρχει καλύτερος τόπος”. “Η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς , ο τόπος της δημοκρατίας, ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων” ανέφερε ο Τομ Χανκς. “Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος από την Ελλάδα” ανέφεραν. Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή του “Ελλάδα 2021” είχε αναφέρει: “Και αυτά που μας ταλανίζουν σήμερα θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, εκ των οποίων η μία είναι Ελληνίδα εξ αίματος και ο άλλος από επιλογή, μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο!”.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ