Χανιώτη Χαλκιδικής: Δύο αδελφές νεκρές σε τροχαίο – Πώς έγινε το δυστύχημα [pics]

Μοιραστείτε το:

Χανιώτη Χαλκιδικής: Το δυστύχημα έγινε μέσα στον οικισμό, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου. Η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο αδελφές συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης, ενώ η αδελφή της κατέληξε λίγο αργότερα.

Επίσης, στον Μοσχοπόταμο Πιερίας μία 48χρονη γυναίκα, που επέβαινε σε καρότσα αγροτικού οχήματος, έχασε τη ζωή της, όταν το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ένας 29χρονος, εξετράπη της πορείας του. Στο δυστύχημα τραυματίστηκε και μία 31χρονη γυναίκα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Νεκρός 23χρονος στην Κρήτη

Τραγωδία στην Κρήτη, όπου ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Τυμπάκι. Η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε δέντρο. Επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Στη μηχανή επέβαινε κι ένας ανήλικος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου.

Φωτογραφία από Cretapost

Επίσης, σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο 65χρονος, από το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκαν μία 60χρονη και η 27χρονη κόρη της. Σύμφωνα με τα κρητικά sites, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του ανθρώπου που έχασε την γυναίκα και την κόρη του στο τροχαίο, καθώς φέρει σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, αλλά και τραύματα σε όλο του το σώμα.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 29χρονη με συνοδηγό τον 69χρονο πατέρα της και επιβάτη στο πίσω κάθισμα την 60χρονη μητέρα της κινούνταν στον ΒΟΑΚ στα Χανιά. Στο ύψος του Καλαμιού ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας άντρας με την 8χρονη εγγονή του, ξέφυγε της πορείας του και πέρασε στην αντίθετη κατεύθυνση. Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη αλλά και σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι τραυματίες στα συντρίμμια. Χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής η οποία επιχείρησε στο σημείο και απεγκλώβισε τους ανθρώπους παραδίδοντάς τους στο ΕΚΑΒ.

Για την 60χρονη Ιωάννα ήταν πλέον πολύ αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τόσο τη σορό της όσο και τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων. Η 29χρονη Μαρία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών εκείνη κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Με πληροφορίες από Thestival και Cretapost

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ