Σαμαράς: Αρχηγικός και «παντελονάτος» εμφανίζεται εντός της ΝΔ

Μοιραστείτε το:

Για μία ακόμη φορά έκανα καθαρές τις προθέσεις του ο πρώην αρχηγός της ΝΔ Αν Σαμαράς και διαχώρισε τη θέση του από τον νυν πρωθυπουργό κάνοντας σαφές ότι «Θα διερευνηθεί κάποια στιγμή στην ανάκριση και ποιοι ήταν πάνω από τον Παπαγγελόπουλο. Δηλαδή θα φανεί αν ο κ. Τσίπρα είναι όμηρος του Παπαγγελόπουλου ή ο ιθύνων νους της σκευωρίας».

Στο ίδιο κάδρο με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβαλε και τους εισαγγελείς, απονέμοντας κατηγορίες προς τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης. «Μένει να διερευνηθεί από την κανονική ανάκριση στο επόμενο στάδιο ποιοι ήταν και οι φυσικοί αυτουργοί στην κατάχρηση εξουσίας. Δηλαδή ποιοι έδρασαν κάτω από τον Παπαγγελόπουλο, προφανώς οι τρεις εισαγγελείς Διαφθοράς, γνωστοί και ως «μαθητές» του. Οι ευθύνες Τουλουπάκη, Ντζούρα, Μανόλη είναι συγκεκριμένες». 

EUROKINISSI

Την αρχηγική αυτή στάση σχολίασε από το βήμα της βουλής ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, εκ μέρους του Σύριζα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν κάποιος νιώθει την ανάγκη να μιλά για τον εαυτό του στο τρίτο ενικό και για το πόσο σπουδαίος είναι, είναι προφανές ότι η πολιτική του καριέρα του έχει κλείσει. Κι έχει κλείσει λόγω του Αλέξη Τσίπρας. Με αυτή την έννοια, καταλαβαίνω, συμπάσχω με τα νεύρα του και συμπονώ». Ο δε Δ. Παπαγελόπουλος, επίσης από το βήμα της βουλής είπε «Η Ν.Δ. κυβερνά εδώ κι ένα χρόνο, αλλά ο Αντ. Σαμαράς παραμένει φιμωμένος φιμωμένος για τη Συμφωνία των Πρεσπών«.

Παρ΄ όλα αυτά εντός της ΝΔ δεν φαίνεται να έχει τελειώσει η αρχηγική διάθεση και στάση του Α. Σαμαρά. Αντιθέτως εξαπόλυσε ευθέως τη διαφωνία του με τον Κ. Μητσοτάκη και στα εθνικά θέματα, απευθυνόμενος όμως προς ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν σου παραβιάζουν την εθνική σου κυριαρχία, δεν είναι θέμα επιλογής αν θα την υπερασπιστείς. Είναι χρέος μας απέναντι στους πειρατές» μήνυσε προς τον πρωθυπουργό ο οποίος μία ημέρα νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα πως «διάλογο με πειρατές δεν κάνει κανείς». Όπως λέει ο ελληνικός λαός ο Σαμαράς βάρεσε το σαμάρι…

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ