Κώστας Σλούκας: Έρχεται στον Ολυμπιακό, τέλος από την Φενέρ

Μοιραστείτε το:

Πιο κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, καθώς σήμερα τελείωσε και επισήμως η καριέρα του στην Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε, με ένα tweet της, ευχαρίστησε τον διεθνή γκαρντ και άνοιξε την πόρτα στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει. Η τουρκική ομάδα αποχαιρέτησε το διεθνή άσο έπειτα από πέντε χρόνια και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που θα τον καλωσορίζει πίσω.

Ο 30χρονος γκαρντ πήγε στην τουρκική ομάδα το 2015 για να συνεργαστεί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και μετά την αποχώρησή του ήταν θέμα χρόνου να προχωρήσει το διαζύγιο με την Φενέρ. Πλέον, η μπάλα είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, που απομένει να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Σλούκα.

Το σπίτι στο Ελληνικό

Ο Κώστας Σλούκας όχι μόνο έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, αλλά βρήκε και σπίτι στο Ελληνικό. Πήρε και το πρόγραμμα από τον γυμναστή των Πειραιωτών, Ανδρέα Γκατζούλη και πλέον μόνο στα χαρτιά λογίζεται παίκτης της Φενέρμπαχτσε.

Άρα,σύμφωνα με το sdna, η υπόθεση της επιστροφής του 30χρονου γκαρντ στο ΣΕΦ έκλεισε και απομένουν πιο πολύ διαδικαστικά ζητήματα, που πρέπει να διευθετηθούν με την τουρκική ομάδα. Θέματα που αφορούν οφειλόμενους μισθούς και άλλα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ