Ζαχάρω έγκλημα: Βρέθηκε σημείωμα – Οι εμμονές του πατέρα όπλισαν το χέρι του [vid]

Μοιραστείτε το:

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα στη Ζαχάρω, όπου ο 86χρονος πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, στο σπίτι του πατέρα βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας, όπου αποτυπώνονται εμμονές και παράπονα για τη συμπεριφορά του γιου του.

Ο 86χρονος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ήταν πατέρας 9 παιδιών και ζούσε στο ισόγειο του σπιτιού, όπου σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα, ενώ ο γιος είχε εγκατασταθεί στον πρώτο όροφο. Ο γιος φέρεται να επέστρεψε από την Αθήνα, όπου κατοικούσε μόνιμα, πριν ένα μήνα και είχε βρει πλέον εργασία στην περιοχή. Μάλιστα, ο ίδιος φρόντιζε τον 86χρονο που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργείο και τον πήγαινε τακτικά στο νοσοκομείο Πύργου, όπου παρακολουθούνταν η μετεγχειρητική του πορεία.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που όπλισε πραγματικά το χέρι του συνταξιούχου εκπαιδευτικού. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν αυστηρό πατέρα και καθηγητή, ο οποίος ήθελε να έχει τον έλεγχο. Ο 86χρονος φαίνεται να είχε τσακωθεί με τον μικρότερο γιο του γιατί δεν ήθελε να πηγαίνει στο καφενείο του χωριού, γιατί ο ίδιος είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος δεν είδε με καλό μάτι την επιστροφή του γιου στο χωριό και ζητούσε να φύγει από τον πάνω όροφο που διέμενε.

Ο ηλικιωμένος είχε διαύγεια πνεύματος και διατηρούσε προφίλ στα social media, δείχνοντας σχετικά εξοικειωμένος με την σύγχρονη τεχνολογία. Καμάρωνε συχνά για τα παιδιά του και την ενασχόληση τους με την παράδοση στο χορό και το τραγούδι, που και ο ίδιος αγαπούσε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το βράδυ της Δευτέρας, ο πατέρας φαίνεται πως περίμενε τον γιο του να επιστρέψει. Όταν ο 45χρονος πήγε να ανέβει τη σκάλα για τον πάνω όροφο, όπου και διέμενε, ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια ο πατέρας επέστρεψε στο δικό του σπίτι, στο ισόγειο, και μπροστά στην πόρτα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Γείτονας που άκουσε τους δύο πυροβολισμούς με διαφορά ενός λεπτού, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και πλησίασε στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί βρήκε τον γιο να ξεψυχά και τον πατέρα νεκρό. Κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και ενημέρωσε τους υπόλοιπους γιους της οικογένειας για το τι είχε συμβεί.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ