Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Τσούμιτς

Μοιραστείτε το:

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την πανδημία του κορονοϊού στη Σερβία αφού αυξάνονται τα κρούσματα καθημερινά. Ο Ολυμπιακός περίμενε τις προσεχείς ημέρες τον Νίκολα Τσούμιτς στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους δανεικούς, πλην όμως θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη. Κι αυτό η Ραντνίτσκι έκανε γνωστό πως ο Νίκολα Τσούμιτς, που αγωνίζεται ως δανεικός στη ομάδα, αλλά και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του συλλόγου είναι θετικοί στον κορονοϊό!

Η ομάδα της Σερβίας με επιστολή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Sportski Zurnal» γνωστοποίησε πως ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Στέφαν Μιχαΐλοβιτς έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό! Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι μόλις 21 ετών (γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1998), έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχοντας μεγαλύτερη προτίμηση στη δεξιά πλευρά.

Τη φετινή σεζόν είναι βασικός κι αναντικατάστατος στη Ραντνίσκι Νις, με την οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια (13 για το πρωτάθλημα) σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει 4 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 1 ασίστ. Μετράει ήδη περισσότερα από 1100 λεπτά συμμετοχής, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι διεθνής με την εθνική ομάδα νέων της Σερβίας (3 συμμετοχές). Ο Νίκολα Τσούμιτς αποκτήθηκε τον χειμώνα από τους ερυθρόλευκους, παρέμεινε όμως στην Ραντνίτσκι μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ