Άρης – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Μοιραστείτε το:

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (8/7, 19:15) τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική (19:15 μ.μ. Novasports2 HD). Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η ενδεκάδα του Άρη

Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Άρη, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να επιστρέφει στο βασικό σχήμα μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή εξτρέμ στην Αλ Αΐν.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Μπακούτσης, Μπακαλιάνης, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Φετφατζίδης, Διαμαντόπουλος.

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αλέν είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Σα να παίρνει ανάσες, ενώ η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Σεμέδο, Σισέ και Γκασπάρ. Καφού, Μπουχαλάκης και Καμαρά η τριάδα στον άξονα, με τους Μασούρα και Λοβέρα να πλαισιώνουν τον Χασάν στην επίθεση.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν – Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ – Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά – Μασούρας, Χασάν, Λοβέρα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ