Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή η Δρόσω καταρρέει με φριχτούς πόνους [vid]

[taxopress_postterms id="1"]
Μοιραστείτε το:

Οι ανατροπές συνεχίσουν στο αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο για τη συνέχεια.  Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς της δραματικής σειράς είδαμε στο σπίτι των Σεβαστών όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης παρουσία του Δούκα και της Ανέτ τους αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δυο. Θα τις δεχτούν όμως ο Δούκας και η Ανέτ;  Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της.  Το ίδιο βράδυ η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της. Στο αποψινό επεισόδιο ενώ όλο το χωριό γιορτάζει στο καφενείο τη νίκη του ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, ο Δούκας εμφανίζεται οργισμένος και διακόπτει το γλέντι. Η Θεοδοσία κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο, αλλά αυτός την απορρίπτει για ακόμα μια φορά. Ταυτόχρονα, ο Δούκας, ταπεινωμένος από την ήττα του, προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την Πηνελόπη. Η Δρόσω, μόνη και με φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά στο ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια, προκαλώντας την οργή του. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλλημά της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο.

Να σημειωθεί ότι το τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων πλησιάζει και οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές και δραµατικές για κάποιους από τους ήρωες.  Σύμφωνα με τα σπόιλερς, η Θεοδοσία μετά το διαζύγιο της με τον Λάμπρο αρχίζει να ετοιμάζει τα πράγματα της για να φύγει από το σπίτι, καθώς δεν καταφέρνει με τίποτα να κερδίσει και πάλι τον άντρα της.Ένα πρωί καθώς ψάχνει στα ντουλάπια ανακαλύπτει ένα τετράδιο. Το ανοίγει και βλέπει πως είναι το ημερολόγιο του Γιάννου! Στην αρχή διστάζει να το διαβάσει, αλλά η αγωνία και η περιέργεια της την ωθούν στο να μάθει τι είχε στο μυαλό του. Δεν αργεί γρήγορα να πάθει σοκ όταν φτάνει στο σημείο όπου διαβάζει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και τα δικά του σχέδια.

«Εκείνο το βράδυ τον σκότωσαν και πολύ τις χάρηκα! Επιτέλους γλίτωσα από έναν τύραννο που μου φερόταν σαν σκουπίδι, με έβριζε και με χτυπούσε! Όμως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω με έσωσαν! Και έσωσαν και όλο το χωριό από αυτό το απόβρασμα», γράφει σε κάποιο σημείο.

Και συνεχίζει παρακάτω: «Δεν θα αφήσω την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω να πάνε στη φυλακή! Ειδικά τη Δράσω μου… θα αναλάβω εγώ το έγκλημα! θα πάρω πάνω μου τον φόνο και εκείνες θα γλιτώσουν τη φυλακή».

Η Θεοδοσία δεν μπορεί να πιστέψει όσα διαβάζει. Έχει σοκαριστεί. Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει ή να κρύψει την αλήθεια για όσα έμαθε.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα: